Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
poziom intelektualny współczesnych polaków |
poco zakładać taką reklame przez zespół bo potem okaże się antyreklamą facmen
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: poziom intelektualny współczesnych polaków |
Patrycjusz chyba nie wiesz co piszesz byłem u nich z bratem w domu mają zawodowy sprzęt który nie jeden zespół Łomżyński by im pozazdrościł a znam się trochę bo grywam jako DJ Więc myślę Że wyładowali ok 30 Tyś. A poza tym można obejrzeć u nich wesela i inne imprezy z ich udziałem a i bez problemu pokazali dla przykładu małą próbę. Kasia..
|
|
Ja swoją oglądałam w sklepie pod K1 9schodami w dół wejście od szczytu) chyba ul. Śniadeckiego a upiłam później na allegro. Trochę wózków jest w Bajce i Fartlandi.
|
|
Zadzwoń pod nr 515208012 po 19.30
|
|
mafia żądowa
|
|
_maly_ z robciem bedzie problem zs ma dzisiaj wolne, i robcio musi poczekać hm hehe hihi Kasia..
|
|
allegro.pl
|
|
ale wpm chce do końca życia mieszkać z mamą a na randkie zamiast nad morze pójdzie do naszego parku kiepska przed tobą przyszłość jeśli jesteś tak inteligentną osobą proponuje ci pracę za 10 zł za godzinę pogadamy o pogodzie np. godna zapłata ja dotrzymuję słowa 2 godz dziennie jeśli będziesz sympatyczną i szczerą osobą podwyższę na 15zł- bo dużo piszesz a ja do świąt mam wolne i potrzebuję pomocy w mojej pracy chodzi bvardziej o opinie w mojej pracy czekam na odp to nie żart a ma m najciekawszą pracę nikogo niezanudzi ale nie mogę pisać konkretów bo mnie można rozpoznać Kasia..
|
|
do muzyka to jaki zespol bys ty polecil skoro oni nie umieja spiewac pozdrawiam
|
|
Cio Obelixie ?? hihihi hmmm titi , ale niespodzianka cio ? hihihiiiii facmen
|
|
dzieki enya :)
|
|
Witam. poszukuję firmy/ zakładu który potnie i oklei płytę wiórową na wymiar. Prosiłbym o adres i nr. tel
|
|
W grudniu popołudniu :) facmen
|
|
smacznego
|
|
s
|
|
Treść jest ukryta
|
|
i niech rośnie a okaże się jak powstanie facmen
|
|
więc podałem nr tel proszę o kontakt. A napis ma być 10 literowy na powierzchni około 3m2
|
|
megan proszę :-) http://www.youtube.com/watch?v=vZiCJCwXjTM&feature=related "Prawda, jak pies, musi iść do budy, wygnana batem, podczas gdy kłamliwa Pani Suka może wylegiwać się przy kominku i cuchnąć." Król Lear William Shakespeare
|
|
|
polska ustawa o ochronie danych osobowych art. 6. udostępnianie przez osoby trzecie na innych portalach - do tego potrzebna jest nasza zgoda. i nie "liznęłam" ... ale dobrze, dobrze, dobrze. tak masz racje, daj juz spokój. nie chcę tego drążyć i wdawać się w dalszą dyskusję. znikam.
|
|
no dziewczyna ma racje. nie ma co drążyć tego tematu, ale racja jest po jej stronie. wiem co mówie :) 5 lat studiów prawniczych., pozdrawiam. facmen
|
|
przepraszam kasiu to przezemnie tez sadze ze masz racje
|
|
Tak jak w temacie, orientuje sie ktoś gdzie można kupić kompletny ubiór wz93 w Łomży, bądź w jej okolicach? Kasia..
|
|
o proszę i kolega maniek maniek maniek stwierdził ze już jednak każdy wie ze to on jest tym właścicielem zespołu i postanowił założyć nowe konto to na pewno ludzie będą myśleć ze to ktoś inny człowieku jakie ty masz płytkie myślenie każdy inteligentny człowiek wie ze to odrazu ty, a teraz posłuchaj nie odzywał bym się do tego twojego zespołu bo mam to w dupie ale sledze te wszystkie tematy zespołów bo mnie interesuje i widziałem już kilkanaście twoich wypowiedzi z rożnych nicków i w każdej wypowiedzi oczerniasz inne zespoły a swój wychwalasz co najlepsze żebyś ty miał racje , jakiś czas temu szukałem zespołu na swoje wesele i miałem pewne wymagania ciężko było mi znaleźć ale wkącu się udało i to był właśnie jeden z tych zespołów na które ty tak narzekasz a chłopaki zagrali super i teraz ty będziesz pisał takie głupoty wiec nie moglem już tego wytrzymać i patrzeć na to bezczynnie i radze ci zapracować na dobra opinie na rynku a nie pseudoreklamować się bo to do niczego nie prowadzi.
|
|
Ja tez lubię konfiturę A to dla początkującego trolla :-) http://www.youtube.com/watch?v=2WrF3lcLUl8&feature=related Kasia..
|
|
dokladnie a zezowaty wszedzie robi z ludzi głupich i uważa że sam wszystkie rozumy pozjadał. Czasem coś mądrego powie ale tu młoda dziewczyna i zaraz z niej idiotkę chce robić a widac ze nia nie jest. Wykladnia prawnicza sie klania. pozdrowienia dla Katarzyny ! facmen
|
|
napis to auto-komis jak można się domyśleć :D 10 liter zgadza się :D
|
|
Czy jeżeli ktoś opublikuje swoje dane osobowe w mediach , a ja je przytoczę , zgodnie z treścią podaną przez autora , to CZY ŁAMIĘ PRAWO ?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |