Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
POLONIA walczy z 447! |
KLER w POLSCE zachowuje się tak samo arogancko wobec wielu ludzi jak Putin w Rosji Komu i czemu arogancja niebezinteresownych egocentrycznych kapłanów służy ? Kim Oni tak naprawdę są wobec Boga i Ludzi skoro dbają o własne sprawy a nie o sprawy życia bożego w społeczeństwie wobec którego są jak świnie w znanej książce i filmie pod tym samym tytułem Folwark zwierzęcy. Tacy jak ONI - rasowi Kapłani zabili życie Boże w społeczeństwie czego dowodów i przykładów jest zbyt wiele począwszy od religijnego zaszczucia krzyżem Jezusa na początku naszej ery... ... aż po dzień dzisiejszy również na Ziemi Łomżyńskiej czego osobiście, ciężko i boleśnie doświadczyłem na sposób ludzki i boski. O czym to świadczy ... Zuza „Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało” (E. Burke)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: POLONIA walczy z 447! |
Ze stażu unijnego 913 dostajesz na rękę, wszystko już jest odliczone.
|
|
Na siłę chłopa nie przywiążesz, takie działania zazdrosnej żony przynoszą tylko odwrotne skutki . Zajmij się sobą i dzieckiem, a nie jak szpieg z krainy ...
|
|
Poza tym sztucznie bardzo chcesz wzbudzić w nim tę zazdrość . Dlatego się nie udaje .
|
|
Ta a ja nie pójdę do pracy za 600zl bo nie mieszkam w Łomży i co zarobię wydam na stancję lub dojazdy i zostanie mi 150zł albo i nie
|
|
a debile w warszawie robią nam igrzyska. budują stadion za 2 mld, mówią ze jesteśmy zieloną wyspą i cała europa nam zazdrości. a premii 1 bierze tyle że cała załoga łomżyńskiej fabryki mebli przez pare miesięcy wypłaty nie dostanie.
|
|
kolega tak mial i postawil fure u gazownika i wyszlo ze pod maska jakis kabelek sie odczepil ,jak w te mrozy akumulator wyciagal to musial wyrwac,otworz maske i obadaj,moze tak jest bezpiecznik na kablu to sprawdz tez czy dobry.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |