Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Była dyrektor kliniki aborcyjnej została katoliczką. Jej wyznanie robi furorę! |
Przecież tam co kupiłeś powinni Ci zamienić na inną.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Była dyrektor kliniki aborcyjnej została katoliczką. Jej wyznanie robi furorę! |
Też pamiętam taki temat dawno temu, ja nie miałem wtedy jakoś czasu. Więc temat wznawiam.
|
|
Re: Była dyrektor kliniki aborcyjnej została katoliczką. Jej wyznanie robi furorę! |
oj tam,adaho zapytał tylko z ciekawości.A tutaj więcej tematów jest nie poważnych jak poważnych.Był czas przywyknąć;-)
|
|
Omania , on zapytał , ja wyraziłem swoje zdanie . Ty masz odmienne i to rozumiem .
|
|
MiYu dziekuje, wezme pod uwage :)
|
|
Omania , nie rozumiem Cię teraz , może jaśniej , napisałem przecież że : " Ty masz odmienne i to rozumiem ". - więc o co chodzi ?
|
|
**** nie szklanka.... jak mawia mój teść
|
|
Czytając niektóre posty to już sam nie wiem , śmiać się czy płakać ? Skąd się biorą takie osobliwości , najgorzej to jak głupota weżmie się za myślenie. Bynajmniej nie napinam się i raczej bawi mnie poziom większości wypowiedzi. Głupoto bądź pozdrowiona ! Dla mnie po prostu BIAŁE JEST BIAŁE , A CZARNE JEST CZARNE ! Piszę to co myślę , a że niektórzy tego nie ogarniają , to już świadczy o ich poziomie intelektualnym . Prawda w oczy kole.
|
|
nie robciu to nie ona, hm... nie chce z nia isc do lozka przynajmniej na razie i jeszcze sie nie zakochalem, ale wiesz jak to jest dziewczyna wyjatkowa i musze ja znalezc, a na razie jeszcze nic konkretnego nie wiem
|
|
ka_rol ja chciałem jedynie ciebie rozweselić :)
|
|
a robcio?
|
|
qurcze ten psiak wygląda jak moja Diana, powiedzmy 2 lata temu. jest bardzo podobny do mojej psinki.
|
|
To już nie to samo co stara sekcja z II LO ! Niestety nie skorzystam....
|
|
Autor: muzyk (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 05-03-12 09:11 QAUTTRO a co to jest za zespół gram ok 15 lat ale nie słyszałem znalazłem jakieś filmiki to muzyka spoko bo z plejbeku no ale wokal trzeba ogarnąć bo ze strony muzycznej nierówno , żadne słowo nie w tonacji QAUTTRO MUSZĄ się douczyć !!!!!!!!!!!!! hehe ten quatrol to wogóle najpierw chłopak szukał na forum i na ogłoszeniach ludzi do zespołu przez jakiś rok apotem nagle ogłoszenia wszędzie jaki to wspaniały zespół z wieloletnim doświadczeniem haha dziecinna wyobrażnia i ludzie wezmą takich agentów do grania i wesele naprawdę będą wspominać do końca życia płacząc.
|
|
Nie wiesz a gadasz głupoty! Ja chcę pracować ale nikt nie chce mnie przyjąć bo nie mam doświadczenia i nie jestem z Łomży.
|
|
bezpieczniki dobre, mąż zagladał też pod maskę i tam też wszystko wygląda tak jak powinno. a czy to ze komputer szwankuje może mieć wpływ na odcinanie gazu? bo już nie mam pomysłu co z tym fantem zrobić. nawet akumulator odłączaliśmy na chwilę z myślą ze jak odetniemy prąd to auto się "zrestartuje" i wszystko wróci do normy... niestety to nic nie dało Zuza „Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało” (E. Burke)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |