Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Symantyka komżyńska |
@Garbaty Anioł Przecież tam są pasy :) tyle że kilka metrów dalej, ale jak się nie chcę nadrobić drogi to i takie efekty. Swoją drogą źle myślisz. Gdyby nie było tam żadnego przejścia to wtedy by się nie mogli czepiać, bo można przechodzić w dowolnym miejscu, trzeba tylko przepuścić wszystkie samochody czyli z naszą kulturą drogową dochodzimy do takiej samej sytuacji jakby tego przejścia było. Dla mnie kretynizmem było wymalowanie przejść na ul. Strzelców Kurpiowskich - strefa 30km/h, osiedle domków jednorodzinnych. W takich miejscach się nie maluje, bo raz, że pieszych nie dużo, a dwa jak już sie pojawią to trzeba ich zmuszać do nadrabiania i nawet po 200m drogi. Do tego dochodzą koszty znaków pionowych, poziomych i robocizny, nie mamy innych wydatków?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Symantyka komżyńska |
kto mi napisze,jaki telefon,moge kupić za 100-150 zł...
|
|
Dużo wesel przeżyłem i zespołów nie chcę oczerniać ale czasem bywają na prawdę tragiczne !!!!!!! Osobiście polecam Studio band ewentualnie Aplauz :)
|
|
I właśnie to jest ten chory kraj,mam czekać aż kiedys będzie lepiej a niedługo nie będe miała za co chleba kupić
|
|
mala-mi jesli chcesz moj szef chcialby jeszcze jedna dziewczyne do pracy w butiku,ale on placi 800 zl netto na reke za 160/h miesiecznie,praca jest lekka i w super klimacie,ostatnio troszke nudno bo malo ludzi,jesli jestes zaineresowana moge podac namiar gdzie mozesz Cv wyslac a ja Cie popre na te stanowisko.
|
|
a pić ma z łyżki ?
|
|
Obelix :):) Pewnie w szoku jest jeszcze jak zobaczyła ilu nas jest :):) Otrząśnie sie biedactwo i też sie zamelduje :):) Zuza „Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało” (E. Burke)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |