Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
wielcy działacze w Polsce ... |
to raczej Królewna Śnieżka
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: wielcy działacze w Polsce ... |
A gdzie jest Obelix ?? Też niezły z niego troll:):) OBELIXIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dołącz do nas , nie wstytdź się :):)
|
|
Popatrz Maruda jak niektórym uszy raptem zmalały.
|
|
Obelix :):) Przy nas podrośniesz :):):) Wyrośnie z ciebie prawdziwy wielki troll:):) A tym czasem dobranoc trolle:):)
|
|
Dobra , zrobi się , do godziny duchów będę jeszcze pracował , to dopilnuję
|
|
POLECAM
|
|
.
|
|
No ładnie, ładnie... maruda sam mnie miSZCZu nauczyłeś wklejać na niebiesko literki ! Obecna!!
|
|
No niestety takie mamy czasy. Wiec mlodziez niech sie uczy jak najdluzej.
|
|
ch..j bombki strzelił , bociana nie będzie !
|
|
maruda:) cierpisz coś do mnie:)??? pozdrawiam
|
|
Ze starego Kartelu została tylko nazwa. Kiedyś grał tam Paweł - ten, który wypromował "Żono moja". Wtedy zespół naprawdę trzymał poziom. Teraz wiem tylko tyle, że skład jest całkowicie nowy (małolaci). Nie wiem czy miałbym odwagę powierzyć im moje wesele ... Być może się mylę :)
|
|
a wg mnie, to zależy na jaki kierunek studiów wybiera/wybrała się dana jednostka. Myślę, że obecnie ludzie kończą dla papierku studia humanistyczne i to one nie za bardzo przygotowują do pracy, ale społeczeństwo rozwinięte nie potrafi się obejść bez kultury i sztuki. Tutaj zaczyna się paradoks, że wszystko jest potrzebne dla rozwoju kraju i zawsze można znaleźć pracę oraz nie każdy musi pracować fizycznie i w zawodzie technicznym. A na koniec pytanie: Jeżeli ludzie chcą kończyć studia, to czemu im tego zabraniać???
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |