Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Międzynarodowa siatka pedofilów rozbita. 300 osób aresztowanych w 38 krajach |
Dzięki. Wzajemnie
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Międzynarodowa siatka pedofilów rozbita. 300 osób aresztowanych w 38 krajach |
Mam z kim i chyba też przez to ten dół
|
|
Re: Międzynarodowa siatka pedofilów rozbita. 300 osób aresztowanych w 38 krajach |
Patrzę ceny jak w Warszawie, czy Krakowie.... ;-) Jest tylko subtelna różnica, że nie jesteśmy w Warszawie, ani w Krakowie ;-)
|
|
diana3 , nieprawda faceci właśnie patrzą na dupki , a nie na siebie
|
|
dede właśnie ćwicze bo juz nie wiem co robic gdzie rece włoże tam wszystko mi nie idzie diana3 swieta racja ja mam od 7 lat jednego faceta i inni mnie nie interesuja siedze w domu sprzatam gotuje pilnuje dziecka jak tylko potrafie daje z siebie wszystko a zawsze jestem ta najgorsza zla wszystko przeze mnie juz sily nie mam
|
|
widzisz , bo miłość to uczucie głupie , zaczyna się w sercu , a kończy na d...e
|
|
Kiedyś też miałam doła totalnego i to przez faceta i powiem Ci, że kobiecie najbardziej pomagają inne kobiety. I żeby nie było głupich komentarzy - nie chodzi o związki lesbijskie - NIE. Do kobiet też trzeba mieć szczęśie, aby trafić na taką, która wysłucha, pozwoli się wypłakać, jeśli trzeba. A innym razem rozbawi.
|
|
nie ogladam sie za samochodami tylko kilka razy mijalem ja na lomzy jadac swoim samochodem i chyba ze 2 razy obok na swiatlach stalem spodobala mi sie i szukam jej ale oczywiscie jak w kazdym watku temat zbiega w inna strone apeluje! POMOZCIE ZNALEZC DZIEWCZYNE Z NIEBIESKIEJ ASTRY!
|
|
hahah dobre
|
|
to trudno, ale na razie nic jeszcze nie wiem, moze akurat mam szczescie. z reszta wyglada na jakies 20-23 lata mlodziutko
|
|
Nie drwie.. Sa kursy, spotkania, np. domowy kościol, alfa i wiele, wiele innych. Jeżeli nie możecie się dogadac w żaden sposób może zacznij więcej poświęcać czasu sobie. Olej trochę jego potrzeby. Ja w takim przypadku bym się zainteresował.. Gorzej gdybyś polegala finansowo na nim.. Kasia..
|
|
Będziesz miał jej pełne dane
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |