Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Senator z KO rezygnuje z diety i pensji - \"Polityka nie jest dla mnie miejscem, gdzie się zarabia pieniądze, tylko służbą\" - zapewnił. |
Gratulacje, porozmawiaj jednak z mężem dokładniej. Nic się nie dzieje bez powodu. Może jakoś spróbuj zbadać czego mężowi brakuje skoro szuka nowych wrażeń. To dobra chwila aby szczerze pogadać o swoich potrzebach i obawach.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Senator z KO rezygnuje z diety i pensji - \\\"Polityka nie jest dla mnie miejscem, gdzie się zarabia pieniądze, tylko służbą\\\" - zapewnił. |
Przecierz w czasie tego sakramentu rodzice zapewniają że po katolicku wychowają dziecko a chrzestni że im w razie potrzeby to im pomogą. Jak ty je wychowasz po katolicku skoro sama tak nie żyjesz? Z ironią piszesz że nie chcesz słuchać od księdza przykrych słów. To zapewne nie jest twoja wina że masz dziecko bez małżeństwa tylko księdza że ci o tym by powiedział. Dlaczego nie chcesz wziąć ślubu w kościele?
|
|
Re: Senator z KO rezygnuje z diety i pensji - \\\"Polityka nie jest dla mnie miejscem, gdzie się zarabia pieniądze, tylko służbą\\\" - zapewnił. |
Ten MYSI WÓR z podkolneńskiej wsi jest niereformowalny . andzia c , ty DEBIL jesteś chłopie , zastanów się co ty BURA SUKO piszesz . To przecież jest stek bzdur , bez składu i ładu . W kółko powtarzasz tylko te same frazesy . Jakim ty MATOŁEM musisz być , że nic a nic nie kumasz ? Nie dziwię się , że w wieku 48 lat jesteś jeszcze prawiczkiem , nie pier.dol krów , tylko barany , ty ośle je.bany ! P.ierdolisz bzdury jak potłuczony , nic nie dociera do twej pustej mózgownicy , a rzucasz się jak gó.wno w przeręblu .
|
|
Przyjaźń między mężczyzną i kobietą jest możliwa, ale tylko erotyczna ;p nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |