Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
posłanka Iwona Hartwich pozdrawia Berni-Krynicka |
odpowiedź z sensem .......... ( aaaaaa ) nie ma za co:) facmen
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: posłanka Iwona Hartwich pozdrawia Berni-Krynicka |
bardzo śmieszne! dzięki robciu, bardzo mi pomogłeś!
|
|
Moim zdaniem wielu ludzi po....ło. Zarówno tych, którzy takie stawki proponują, jak i tych, którzy się na nie godzą. Ten gość szuka niewolnika. Takim czubkom trzeba uświadamiać, że czasy niewolnictwa skończyły się kilka wieków temu. Kiedy 6 lat temu Polska wstępowała do Unii, motłoch polityczny obiecywał zarobki europejskie. Teraz ten sam motłoch dopuszcza do niewolniczej pracy prawie za darmo i nic nie robi z takimi przestępcami. Dla mnie zatrudnianie ludzi za takie stawki to przestępstwo, które powinno być surowo karane. Kto jest za????
|
|
On pomylił fora...chciał dodac ogłoszenie na Ukrainie lub na Białorusi...Bezofen..
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Jak dla was to jest świetny film to współczuje :) Trzy razy wychodziłem na fajka. ZAiKS powinien zacząć ściągać pieniądze od producentów papierosów za wpływ na zwiększenie przychodów.
|
|
Trzeba mieć nagrane we łebie żeby za takie gumace dać 150 zł
|
|
Masakra ...
|
|
Ukrainiec jak nie dostanie 15zł na godz to do roboty nie pójdzie.
|
|
obraziłeś mnie że mieszkam w szambie i co z tym zrobisz bies ??? ja miałem JAJA a ty co nosisz w spodniach ???? :):) a i nie widzę żebyś coś udowodnił na swoje usprawiedliwienie :) powtarzam twoje słowa .... :):) Nie mam pojecia czemu widzisz... może masz soczewki o dużej ogniskowej.... A teraz poczytaj uważnie... o kierunku którym piszesz płynie mała stróżka tzw. Janowska albo stróżka z Jarnut... za nią znajduje się kilka domów i gospodarstw rolnych.... do samej stróżki od budowy bedzie około 500 metrów.... do krzyżówek Jarnuty-Dłużniewo-Mikołajki ponad 500 metrów.... od strony fadomu nic nie zobaczysz prócz dzwigów bo cała budowa znajduje się w małej niecce.... pisać Ci dalej??? aha najbliższe zabudowania znajdują się od strony Łochtynowa ale to też około 500 metrów facmen
|
|
Mój w pełni sprawny wycieków brak ! :)
|
|
w żadnym przypadku Santero.... nawet słyszałem że będzie ich więcej...ale to nie jest sprawdzona informacja.... To tylko Robcio próbuje udowodnić to czego w rzeczywistości nie ma.... mota się że hej...
|
|
ha ha ha ha ha ha haaaaaaaa :):):) pozdrawiam was nio i zarazem żegnam :) wiecie zawsze wszystko naj naj najjjjjj lepiaj :) ale spoko takie życie :):):):) naaaaarrraaaaaaaa PA PA PA PA PAAA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
andzia c , Nie zachowuj się jak kretyn, ty debilu! Nie opowiadaj głupot , że cię dymałem , bo ja fiuta na śmietniku nie znalazłem , żeby walić takie ŚCIERWO jak ty ! Andy C (---.1and1.pl) = miriamjan (---.1and1.pl) = miriamjan (---.surfert.nl)
|
|
Psica teraz wygląda znacznie lepiej, jest trochę mnie chuda, jest bardzo aktywna. Jutrom zrobimy jej nowe zdjęcia, naprawdę gdybym nie miała psów chętnie bym ją zostawiła u nas.
|
|
nie bron mu, niech sie facet wyszaleje... jak spocony wroci do domu to sie umyje, albo i nie i zasnie;) poza tym, mam kilku kolegow, troche starszych nawet od twego meza i podobnie maja, tylko, ze zona nic o tym nie wie... i caly czas siedza w domu;)...no poza weekendami bez telefonu heh, a u ciebie sytuacja jest w dodatku taka, ze ty wiesz o tym wiec sie nie bulwersuj, tylko powiedz mu o zabezpieczeniu...bo alimanty trzeba bedzie placic
|
|
dagrasso lub gruby benek. tele pizza tez jest niezla tylko,ze jak im spadnie wedlina lub ser na podloge to podnosza i klada na pizze... wiem bo kolezanka tam pracowala... oszczednosc heh
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |