Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
dobra wiadomosc dla tych co glosowali na konfederacje |
maruda , ja w przeciwieństwie do Ciebie słowa dotrzymuję , jak napisałem , że udowodnię , że MENDA jest CIULEM i go zniszczę na forum ( przypomnij sobie swoje słowa , jak TAK pisałeś ) , to to zrobię ! Ty może wiesz , ale NIE WSZYSCY tak myślą , chociażby martuchnam , a ja się postaram , żeby WSZYSCY wiedzieli , co on ten PSI KUTAS za jeden . Mądrość tu nie ma nic do rzeczy w jego wypadku , jak ta CIOTA sobie zasłużyła , tak jej odpłacę !
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: dobra wiadomosc dla tych co glosowali na konfederacje |
jaro co Ty mozesz pokazac ośka w terenie?;/
|
|
To są bardzo delikatne sprawy. Nie wiem, czy wybrałaś odpowiednio miejsce do ich opisywania... Przecież wszyscy wiemy, że że czasem ktoś może chlapnąć coś bez pomyślunku... Wiem, że słowo 'powinna' działa jak płachta na byka, jednakże spróbuję Ci coś doradzić. Nie umiem chyba pocieszać. Pogadaj z mężem, tak od serca, najwidoczniej coś się zmieniło w Waszej relacji, może terapia małżeńska? Szczera rozmowa jest niezbędna, poza tym monitoruj sytuację. :)
|
|
Większość znajomych kupuje w Karolince. Odwiedziłam już 5-10-15, Bajkę, CCC ale mały wybór tych najmniejszych rozmiarów. Mam nadzieję, że ktoś rozsądny udzieli odpowiedzi bo chciałabym porównać ceny i ofertę w innych sklepach nie zwiedzając całego miasta wzdłuż i w szerz.
|
|
W szczególności jeśli chodzi o trzewiki sznurowane, raptem 1-2 pary w asortymencie a na rzep pełna gama.
|
|
Ja tam się na takich sprawach jako troll forumowy nie znam :):) Ale dopóki nie znika ci na noce to nie masz co się martwić :) Dopóki nie wychodzi wieczorami i nie wraca nad ranem to też nie masz co się martwić :) Zacznij się martwić jak powie że gdzieś wyjeżdża a tam go nie będzie . Zacznij się martwić jak powie wieczorem że wychodzi na spacer i wróci nad ranem :) WTEDY TO JUŻ NAPRAWDĘ ZACZNIJ SIĘ MARTWIĆ :):) A może chłopina poprostu lubi dzieci ?? Kasia..
|
|
Wisienka :) Jak byś potrzebowała przyjaciela na gwałt to ja z przyjemnością :):) łomżyniak ma rację . Niech mąż zaprosi ją do domu :) Jak będzie miała czyste intencje to przyjdzie z chęcią a jak odmówi to znaczy że coś jest nie tak. rudy błazen z druhem
|
|
venge rozmawiałam z nią przez telef, powiedziała że nie miała złych zamiarów, widzi w moim mężu tylko kolegę... Ale moim zdaniem np jakbym kiedy się z nim pokłóciła to by miał pocieszycielkę na wyciągnięcie ręki ( mimo że mieszka poza Łomża ) ... Z nią zakonczyłam a mąż szlocha że stracił przeze mnie taaaaką przyjaźń.... Mi w ogóle jest przykro ze do czegoś takiego doszło, że mógł mi to zrobić...widocznie nudzi go ustabilizowane życie rodzinne w gronie żony i dziecka... Najchętniej to bym go......! ( można się domyśleć co..)
|
|
A może jednak !
|
|
aaaa ona by chętnie przyszła...udając przyjaciółkę...i jeszcze zeby to była koleżanka ze szkoły czy coś ale to poznana przypadkowo na ulicy.....
|
|
jak przyjaciolka meza jest atrakcyjna to mniej sie na bacznosci(wcześniej czy później pewna granica może zostać przekroczona).Mężczyzni kobietom nigdy nie pomagają bezinteresownie.Nie pisze Ci tego po to żeby Cię straszyć ale....Cóż taka nasza samcza natura,rzadko który lubi być monogamiczny.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Piszesz że "...tak to jest być dobrą żoną..." a zapewne to tylko Twoje subiektywne odczucie. Zastanów się co ma i daje ta, czego Ty nie masz i nie dajesz. Odpowiesz sobie sama. rudy błazen z druhem
|
|
przydałby sie ks tomek z poradą Kasia..
|
|
Ja również polecam pana Artura Kalinowskiego, pełen profesjonalizm! a przy tym ile cierpliwości :)
|
|
|
dluzsze zycie kazdej pralki tooo CALGON :)
|
|
dokladnie..... LAMBO masz racje
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |