Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
rydzykowa piękność nie uzyskała mandatu |
co wy jak to urywek z filmu CSI on zagrał raz w tym serialu i właśnie w takiej roli że go zabili :D hah lepszej mu chyba nie chcieli dać :P
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: rydzykowa piękność nie uzyskała mandatu |
pojebało gościa kompletnie facmen
|
|
co z tego, jak użytkownicy forum wiosnę poczują tylko przez okno.wyyjdźcie najpierw z domu. hehe. a tak poważnie. coś w tym jest, o czym piszecie. zima przychodzi wraz z wiadomością z PUPu o nowych bezrobotnych :) itd. rudy błazen z druhem
|
|
mi smakuje pizza w sawanie ***** ***
|
|
Wczoraj w tv był:):) rudy błazen z druhem
|
|
Tu masz tenpub jednego z tych mądrzejszych :):):) Pizzerie w Łomży Autor: Karcik (---.lomza.mm.pl) Data: 03-03-12 13:14 Jaka Pizzeria waszym zdaniem jest najlepsza ,gdzie jest przytulnie,fajnie,miła obsługa no i oczywiście dobra pizza Takich tematów było juz tysiące a mądrzy dalej nie wiedza :):) Więc o niebo lepiej być trollem niż mądrym :):):)
|
|
kac wawa chyba Vegas ma już brodę
|
|
łomatko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Toż to straszna tragedia :(:(:( Żałobę narodową powinien Komorowski ogłosić !!!!!!! ***** ***
|
|
Cytat: Oj... chyba powstała sytuacja patowa :D Bo, jest więcej, niż 350m i mniej, niż 500m ;-) Więc w tym niezwykle trudnym problemie widzę rozwiązanie. Całego litra powinienem wziąć ja :D Praktycznie rzecz ujmując... zaoszczędziliście Panowie mnóstwo czasu, zaoszczędziliście również pieniądze na paliwo, żeby tam dojechać i nie złapiecie przeziębienia chodząc po tych błotach mierząc dystans. I jeszcze jedna niezwykle ważna sprawa !!!! Założyliście się o 1L wódki! I każdy z Was jak nie patrząc przegrał, więc teoretycznie powinienem dostać 2L wódki. Więc jeśli zrzucicie się po pół litra to będzie znaczyło, że w połowie każdy z Was miał rację... i w połowie każdy z Was się mylił. No i rzecz jasna nie będzie każdy z Was miał litra w plecy, a raptem TYLKO pół litra ;-) I ile pieniędzy i nerwów zaoszczędzone... ;-)
|
|
419 m to nie 500 m ..... a ja w przybliżeniu podałem 350 więc prawda leży prawie po środku :):)
|
|
No właśnie Robciu! Więc Komisja Gier i Zakładów w składzie: kxxn orzeka: "Pula nagród w postaci 1 litra wódki winna zostać przekazana, przynajmniej w połowie, Komisji Gier i Zakładów w celu zabezpieczenia jej na poczet przyszłej kumulacji."
|
|
Witam. Czy może ktoś orientuje się, czy w sony ericssonie elm będzie działało coś takiego? Dziękuję za odpowiedzi z sensem.
|
|
proszę bardzo to nie ja pisałem ... :):) Autor: biess(pieczny) (---.157.techtel.pl) Data: 02-03-12 10:52 Nie mam pojecia czemu widzisz... może masz soczewki o dużej ogniskowej.... A teraz poczytaj uważnie... o kierunku którym piszesz płynie mała stróżka tzw. Janowska albo stróżka z Jarnut... za nią znajduje się kilka domów i gospodarstw rolnych.... do samej stróżki od budowy bedzie około 500 metrów.... do krzyżówek Jarnuty-Dłużniewo-Mikołajki ponad 500 metrów.... od strony fadomu nic nie zobaczysz prócz dzwigów bo cała budowa znajduje się w małej niecce.... pisać Ci dalej??? aha najbliższe zabudowania znajdują się od strony Łochtynowa ale to też około 500 metrów ***** ***
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |