sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Po czterech latach czerwoni wracają do Sejmu. Zażądają homo-rewolucji

Sprawdź wąż spustowy,może jest zapchany...Wąż skieruj w dół i Sprawdź czy woda wypływa samoczynnie...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Po czterech latach czerwoni wracają do Sejmu. Zażądają homo-rewolucji

ahahha to teraz dowaliłaś podobno mój lokal upada i upada twoim zdaniem ile lat ? już ponad 3 ? 1.5 roku temu chyba właśnie ty gadałaś że mnie 'konkurencja' ta obok wygryzie i jakoś ich już od 1.5 roku nie ma ;) i nie wiem gdzie ty widzisz, że cały czas się na forum reklamuje... jeżeli chodzi o reklamę to czasem reklamuje swój serwis, nie kebab
ps. przeszkadza coś to tobie ? bo mi nie ;) i większości osób, które zainteresują danym tematem też nie ;] Zatem jak cię coś AŻ tak boli po prostu nie czytaj tego ;]

Presto jest w miare :D

Jeżeli tak bardzo chcecie zjeść coś w stylu KFC, to z czystym sumieniem mogę polecić Hot Chicken. Jeszcze mało osób wie o tym lokaliku, lecz moim zdaniem wkrótce się rozwiną, bo jedzenie mają bardzo smaczne.

http://www.h-chicken.pl/

Co do KFC w Łomży. Moim zdaniem jest to mało prawdopodobne, bo z tego co wiem, swoje oddziały otwierają w miastach od 100'000 mieszkańców, lecz mogło się to zmienić. Jednakże wątpię w to.

http://maps.google.com/maps/ms?ie=UTF&msa=0&msid=
214931525846853916241.0004ba57f48eb38534da7

Co tam bocian i żurawie , co tam dzikie gęsi :):):)

kostol ma rację , WIOSNY NIE BEDZIE bo nikit nie wdepnął w psią kupę :):):)

noooooo ponad 3 lata temu temat został rozpoczęty (zapewne jeszcze wtedy nie byłeś/łaś na forum) po jakimś roku zaprzestałem już pisać od czasu do czasu 'odnawiałem temat' aby nie został skasowany (logiczne że szkoda tylu wpisów stracić... każdy by tak robił) zatem... czemu mówisz o mnie, że reklamuje swój lokal ? I nawet jeżeli bym to robił to jest to nic w porównaniu do paru trolli na tym forum, które w sumie przyczyniają się do tworzenia 'gimnazjalnego' poziomu tego forum.

zezowaty a czy ja powiedzialem ze nie chce tego czytac.?
Chcialem - przeczytalem, i sie wypowiedzialem. Dziekuje dowidzenia.

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

słuchaj napisz do mnie na meila dogadamy sie com454@wp.pl pozdrawiam

To teraż U Pana w zakładzie już żadnej muzyki nie będzie? Myslałem że to był dobry pomysł z tym akordeonem aby nie płacić ZAIKS-owi. Będą nudy!!!!!!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org