Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
GŁOSUJĘ WYŁĄCZNIE NA PIS |
W zeszłym roku byłem niedaleko Łeby w miejscowości Sasino, cisza spokój blisko do morza pojechałem na próbę i się nie zawiodłem w tym roku też się tam wybieram //sasinodominik.pl/ nie ma takiego tłoku jak w co niektórych miejscowościach nadmorskich. Bo szczęście to jest takie coś, co trzeba mieć, żeby było Cytat własny (copyright ©)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: GŁOSUJĘ WYŁĄCZNIE NA PIS |
to samo się tyczy wykładowców na uczelniach ekonomicznych - większość z nich albo wg niektórych "większa połowa" opowiada o prawach ekonomii i o przedsiębiorstwach i spółkach i podręczniki piszą, ale sami od dekad są na etacie i o prowadzeniu DG a co dopiero spółek nie mają zielonego pojęcia... A czy prowadzący wspominał o własnych sukcesach? To, że jeździ to jego praca/zlecenie. równie dobrze mógłby opowiadać o znikających gatunkach komatów w dolinie Biebrzy... Za samo wyjście na scenę i przemawianie do uprzedzonej i przemądrzałej publiczności należy mu się medal za odwagę :D Przemawianie publiczne znajduje się na drugim miejscu po śmierci (a wg niektórych na pierwszym) w rankingu na rzecz, która Nas najbardziej przeraża:) - wg "amerykańskich" naukowców :) Inna sprawa - gdyby to ktoś z pierwszej setki Forbes'a lub przynajmniej Wprosta jeździł i motywował... Ale to nie kosztowałoby 10zł.
|
|
ktos sie wybiera w pt?
|
|
Ja mam pytanie.
|
|
yy nie strasz bo zwątpię do jutra... ale to dziwne ,że znieczulenie nie zadziałało, może za krótko lekarz odczekał ?
|
|
A kto im go funduję? www.abantonino.blog.onet.pl -Szukasz pracy to zajrzyj tu warto!
|
|
Ojciec R masz racje jak sie poznaja kim oni sa od razu kopa i na bruk hehehe,nikt lesera niepotrzebuje hehehe.
|
|
starales sie i dali ci kopa tak? HEHEHEHE lidzia0984 chyba turek ci obiecal papiery jak mu dasz hehehehe.
|
|
Proszę pisać na temat! Stałym bywalcom dziękujemy!
|
|
juz dzis widzialem ze sa tansze mieszkania,z gliny lepia na Kazanskiej.Pozatym karton dokladaja na pusty leb hehehe.
|
|
oremi masz racje lody zawsze ida,latem czy zima hehehe
|
|
moze i potluczony jak boks sie trenuje hehehe,zajoba tez mozna trenowac czemu nie.
|
|
Wiecie może kto oprócz Pana z Legionów montuje takie radia? ***** ***
|
|
juz nic niezrobimy,nasz kraj jest sprzedany,a my jako lesery musimy pracowac na inne kraje,wiesz polak jak niema bata to nic niezrobi,musi byc bat nadelbem inaczej lipa.
|
|
wiesz wpm smutna prawda ale chyba masz racje
|
|
tak znalazłam tą stronę, ale pytam o wasze doświadczenia. Na jedną panią doktor już wywaliłam kupę kasy i nic nie pomogło. Dlatego szukam na prawdę porządnego lekarza, z Łomży najlepiej. Wynalazłam Pana Klepackiego i chcę poznać wasze opinie. Ile bierze za wizytę?
|
|
Warto
|
|
Ja równiez polecam. Jesli sam nie potrafi wyleczyc to odpowiednio pokieruje.
|
|
przecież nic nie pisze o bmw... wiem że młodziaki jeżdżą nimi;]
|
|
ja widzialem po co pytasz??
|
|
samochodem 20 autobusem 30-35.
|
|
Gorąco i szczerze polecam, mój psiak miał nieszczęśliwy wypadek 1 stycznia (NOWY ROK). Lekarz bez problemu nas przyjął. nie jest drogi, interesuje się swoimi "pacjentami" naprawdę dobry fachowiec.
|
|
|
Kilka dni temu kupowałem takie same w Piątnicy (przed orlenem w lewo). Ewentualnie w Łomży w Odmecie lub u Miliszkiewicza.
|
|
odkrywcza ta prawda we wszystkim masz trucizne np z 0,4 kg miesa robia ci 1kg szynki, w parowkach masz ok 30% miesa tylko o chlebie białym nie wspomne nawet rudy błazen z druhem
|
|
Witam, zastanawiam się nad : http://allegro.pl/dekoder-stb-tuner-cyfrowy-dvb-t-wiwa-hd-80-full-hd-i2147913680.html lub http://allegro.pl/tuner-cyfrowy-dvb-t-do-tv-naziemnej-urz0089-ursus-i2150503970.html a może polecacie coś innego?
|
|
Jadąc dziś około13 w Laskowcu,Rydzewie i Miastkowie chłopaki sobie stali .Z tymi 15min to długo legalnie nie pojezdzisz.
|
|
Witam Macie może kontakt do osób które wynajmują limuzyny ,Łomża i okolice. Dzięki:)
|
|
Z tą solą to tak jak z olejem opałowym , który cudownie zamienia się w olej napędowy i z podrobionymi dokumentami trafia na rynek paliwowy ,
|
|
Zezowate szczęście nie przeginaj.
|
|
Narobią krzyku jak zawsze i okaże się że to wcale nie szkodliwe w tak dużym rozcieńczeniu. facmen
|
|
wiec ponawiam -gdzie kuva byla inspekcja sanitarna z LOMZY???? TO JEST PYTANIE - ZA CO BIERZECIE KASE KUVAA????!!! (TO MY WAS UTRZYMUJEMY SMIERDZACE , PRZEKUPNE LENIE )Poki co nie widze ani jednego wpisu z SANEPIDU!!!!!!!!! GDZIE SIE PODZIALI -WSIAKLI???!!!!!!PRZEKUPNE LENIE! Bo szczęście to jest takie coś, co trzeba mieć, żeby było Cytat własny (copyright ©)
|
|
powinni te pie-dolniki pozamykac zeby ludzi nietruc.
|
|
dziekuje za ogromne zaintereswoanie tematem zgadzam sie z waszymi opiniami jednakze problem polega na 2 czynnikach-po 1sze- nie mam sieci gazu po 2-gie nie mam wystarczajacej ilosci miejsca na sklad opalu-drewno wegiel zatem rozwazam wlasnie instalacje olejaka. mam 75m2 i obecnie za ogrzewnie place roczenie 4380 czyli prawie 4500 zatem zaczalem rozwazac indywidualne podlaczenie c.o. i dlatego poruszylem owy temat
|
|
hej. doradzcie mi gdzie moge sie zapisac na prawko? jaki osrodek mi polecicie??
|
|
przeczytaj posty sprzed kilku dni
|
|
a ile by ci pasowało?
|
|
Na Wojska Polskiego
|
|
Gdzie "zanmowić" to nie mam pojęcia... Ale gdzie ZAMÓWIĆ to może i bym coś poradził...
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Prawo jest prawem i należy go przestrzegać . To o czym tu piszemy , to wykroczenie i nie tłumaczy to " przestępstwa" . Co niektórzy nie potrafią czytać tekstu ze zrozumieniem . Yuffka , miała zupełnie inne intencje i nigdzie nie pisała , że jest osobą bezrobotną , nie narzekała na zasadność mandatu , czy to kwestionowała wysokość kary . Jednakże w tym konkretnym miejscu , biorąc pod uwagę szczególne okoliczności - głównie tam " przestępcami " są osoby bezrobotne , można by zastosować złagodzenie kary , np wystarczy pouczenie . Trochę ludzkiej empatii by się przydało . Są inne miejsca , gdzie panowie z Policji mogą wyrobić normę w wystawianiu mandatów .
|
|
wiesz co ********** z łaski swojej jak nie masz nic do powiedzenia
|
|
|
Podzielam zdanie lunatyka 19 . Zna się też na iPodach, iPadach - dla mnie rewelacja. I co ważne nie zdziera !!! Ja jestem laikiem - mi mógłby wcisnąć każdy kit i pewnie bym uwierzyła i zapłaciła - jak jeden <fachowiec> z innego zakładu -który wcześniej usiłował to zrobić :-)
|
|
Masakra :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |