Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Polska to chory kraj |
polecam Panią Siemion - przyjmuje i prywatnie i na NFZ (obok sklepu K2) . Niezależnie czy płacisz czy nie jest tak samo miła,rzetelna i profesjonalna-zdecydowanie polecam :) rudy błazen z druhem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Polska to chory kraj |
następny mądry... ja nie chodze po aptekach za viagrą co tydzien jak ty, aby wiedzieć czy zamknięte czy nie...jak wiesz, to zachowaj więc ten sekret dla siebie...
|
|
Szkoda Dran, że nie reflektujesz, bo spaliłeś mi pomysł na dodatkowy biznes :). Jeśli są sklepy po 5 zł, to niby czemu nie ma być pracownika za 2,5 zł, chętnie zacznę przyjmować oferty pracodawców i pracowników. Ja z każdej godziny zgarnę złotówkę, a chętni niech się zgłaszają, toć jak wolny rynek, to trzeba działać:). Miałam cichą nadzieję, że będziesz pierwszym pracownikiem :).
|
|
a w jakiej kategori zamiesciłeś?
|
|
Szkoda, ze nie zechciales chociaz odpowiedziec na pytanie :( Ale dzieki za dyskusje ;) ajzynbaniok pewnie mozna, chociaz raczej nie w tym temacie ;) Chociaz sadze, ze by nie bylo, juz on by wszystkim znalazl zajecie... niekoniecznie dobrze platne, ani w ogole platne.
|
|
Kosmos co dziś się działo o 7:30 rano właśnie na ul. Łomżyńskiej w Kupiskach... nikt sucho by nie "skończył"
|
|
to się nazywa lekkie skrócenie...to chyba jakieś chińskie 6 cm musiało być...Sprawa jest taka - jeżeli nigdzie nie napiszą o skróceniu gipsu w karcie choroby, to nic nie stracisz na odszkodowaniu...ale jeszcze jedno..."nadal jest gips i niby jest usztywniona"...niby??? W czasie złamania albo skręcenia zawsze unieruchamia się także dwa pobliskie stawy :) Powodzenia :) facmen
|
|
bo ?
|
|
to mało priorytetowa kategoria
|
|
w warszawie na poczcie np maja maszyne do takich dziadow ale tu w lomzy to i bank moze nie miec :D facmen
|
|
Nawet Ładnie na tej fotce wyszedłeś. facmen
|
|
Czy ktoś Wam w garnkach miesza i mówi co i za ile masz kupić na obiad ? Takie są prawa rynku, nikt nikogo nie zmusza do pracy i na siłę nie ciągnie. To nie komuna gdy był obowiązek pracy. Możecie sami założyć firmę, zatrudnić ludzi i płacić tak jak wyżej piszecie, lub i po 3-5000 . To jest KAPITALIZM , biznes się robi po to by zarobić , a nie dawać innym pracę. - przecież to jego biznes.Absurd? NIE , to właśnie jego biznes i jego kasa, Wam też zmieniłby się punkt widzenia w zależności od punktu siedzenia. Cała gospodarka jest ze sobą powiązana, żeby dobrze płacić pracownikowi trzeba mieć z czego, przykre to, ale nie płacę za siedzenie w pracy, a za efekty. W interesach zastój , ruch słaby, koszty własne rosną to będziemy teraz może płacić za ładne oczy ? Abstrahując , to załóżmy że np ; w naszych galeriach/sklepach pusto, brak klientów , lokal trzeba utrzymać , pracownicy muszą być , a tu same straty. To co jeszcze zapłacimy z 2-3000 na rękę za siedzenie ? Kto chce pracować za min - 1200/netto dobrze, nie to trudno, nikt nikogo nie zmusza !
|
|
Poczekaj na następny protest kierowców i zapłać na stacji benzynowej.
|
|
Dran, pewnie, że trafiony, ale czemu od razu podłączasz się do zysku, hahah. Jest tylu studentów w Łomży, że myślę, iż miał by rację bytu :). Jak 0,35 gr weźmiesz to jesteśmy wspólnikami :)
|
|
Uwierz mi, że jak nie My, to za 3 tygodnie taką agencję będziesz mieć w Łomży, hahah, wóz, albo przewóz:)
|
|
ajzynbaniok sorry, ale juz sam pomysl namierzania "takiego goscia jak ja" i podawania danych osobowych brzmi dosc psychpatycznie ;) Nie rozumiem co jest takiego bulwersujacego w wymianie pogladow na temat rynku pracy...
|
|
martuchnam.... Jeżeli masz trójkę dzieci, to pewnie tak samą klną jak Ty :) Nie widzi mi się to, żeby matka tak na forum przeklinała i wyzywała kogoś. Żałosna jesteś. Jeżeli już chciałaś jej dogryść to było przynajmniej się opanować ;x
|
|
Mnie tylko zaintrygowal ten "ciag myslowy" :)
|
|
ajzynbaniok ty chłopcze masz jakąś manię prześladowczą , przypomnieć ci ? - dzieciaku, oj nie ładnie nie ładnie, mamusia chyba tak nie uczyła, co ty z domu wyniosłeś ? chyba, że tatuś był w ORMO ? KONFABULUJESZ chłopczyku !
|
|
|
samą wywrotkę czy z koparką? STRANSKY
|
|
ale w jakiej cenie:?:) akurat poszukuje STRANSKY
|
|
pytalam w innym poscie:) "Prawda, jak pies, musi iść do budy, wygnana batem, podczas gdy kłamliwa Pani Suka może wylegiwać się przy kominku i cuchnąć." Król Lear William Shakespeare
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |