Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
zielone światło w kościele dla geja |
Tam chyba każdy głąb da radę ,.. Poziom jak w szkole nr 8 na Nowogrodzkiej ,.. :-)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: zielone światło w kościele dla geja |
lepszej komedii nie czytałam jak babcię kocham
|
|
poszukaj tutaj:
|
|
A na premie i podwyżki wystarczy zawsze!
|
|
darma wasza gadka. rudy błazen z druhem
|
|
zdecydowanie musisz sobie przypomniec serial Tulipan Zuza „Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało” (E. Burke)
|
|
aaa to jeszcze to... Bo zaraz 500 postów będzie i zasób się skończy :))) http://www.youtube.com/watch?v=btF3_IkMi6o
|
|
"Red hot chili peppers" , "PJ Harvey", "Miss Kittin" ...
|
|
|
Niestety w pełni zgadzam się z opiniami innych użytkowników jeśli chodzi o podejście lekarzy powtarzam lekarzy bo tytuł doktora ma nie wielu ja zawsze zawracam się Panie lekarzu a nie doktorze do tych co mają napisane na identyfikatorze lekarz, reakcja ich jest dla mnie śmieszna jakby obrażeni że ich tak się tytułuje.Coraz więcej osób twierdzi ze czuje się jak intruz przebywając w naszym szpitalu i nie ważne czy jest to przychodnia czy oddział w szpitalu , pacjent czuje się jak intruz.Ale nie zapomnijmy że nawet w tym szpitalu są dobrzy lekarze/doktorzy którzy przejmują się pacjentem robią co mogą co prawda może tylko 5% ale są i tacy. Proszę o wypowiedz osób które były w Ostrołęce w szpitalu jakie są wasze opinie bo moim zdaniem wiem z doświadczenia że to tak jak byśmy trafili do innego świata inna kultura inne traktowanie w pozytywnym znaczeniu.
|
|
O ile sie nie myle to na tym niby parkingu stoi zakaz zatrzymywania sie.
|
|
omannio :):) bo mam to na przeciwko siebie i co mam mu może przyznać racje ??? zobaczył że coś się dzieje i górala udaje ??? żebym tam nie pracował i nie widział na własne oczy to bym głupot nie pisał a jak ktoś chce zabłysnąć to już nie moja wina ..... STRANSKY
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |