Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Niby bez niespodzianki - zeszmacenie totalne. |
cytat: \"– Czy wie pan, jak można ominąć rząd w przypadku rozdawania funduszy? – pytała w Parlamencie Europejskim zatroskana stanem polskiej demokracji Sylwia Spurek z Wiosny. – Jak pan wie w Polsce, skąd pochodzę, ludzie uważają pana za wroga numer 1, albo numer 1 w obronie naszych praw. Ja zaliczam się do tej drugiej grupy. Chcę panu bardzo podziękować za doskonałą pracę. Mam wiele pytań – mówiłq Sylwia Spurek w Parlamencie Europejskim. Pani Renatka 🚜🇵🇱👨👩👧👦✝ (screen name: nieugieta) Pani Renatka 🚜🇵🇱👨👩👧👦✝ (screen name: nieugieta) Zobacz na Twitterze Muszę, bo się uduszę! Kto wybrał tych donosicieli? To się w pale nie mieści! Wystarczy popatrzeć z jakim niedowierzaniem inni patrzą na zdrajczynię, gdy ona pyta publicznie jak to zrobić by jej kraj nie dostał pieniędzy z budżetu unijnego.... przecież to woła o pomstę do nieba!\" Przecież nawet każdy debil totalny musi zdawać sobie sprawę z tego że, taka raszpla nie zrobi źle Jarkaczowi, tylko wszystkim Polakom. Mimo to, nadal robią z siebie ostatnie płazy.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Niby bez niespodzianki - zeszmacenie totalne. |
I już sam nie wiem, skąd i od kogo te totalne mogli wyssać aż takie samoupodlenie? Czy oni nie zdają sobie sprawy z tego że, w oczach i opini zagranicznych tzw. europosłów, wypadają jak ostatnie i zdegenrowane do cna prostytutki? Żaden kraj w całym tym eurokołchozie, nie ma takich padalców, jak te totalne z Polski rodem szmaty.
|
|
Kalipso to ty nie wiesz ? To ten nasz demiurg wolnosci wszelakiej i demokracji dla swoich - adaś jąkała taką wode z mózgu KODziarzom i totalsom robi. Toż to stara pionierska gwardia, Wspólczesnego Pawlika Morozowa robi w tri miga "Prawda, jak pies, musi iść do budy, wygnana batem, podczas gdy kłamliwa Pani Suka może wylegiwać się przy kominku i cuchnąć." Król Lear William Shakespeare
|
|
Przepraszam, nie nasz :) "Prawda, jak pies, musi iść do budy, wygnana batem, podczas gdy kłamliwa Pani Suka może wylegiwać się przy kominku i cuchnąć." Król Lear William Shakespeare
|
|
Adaś do nas ma się tak, jak menda do jaj. Dobrze sobie pasożyt żyje.
|
|
Spis działów | Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |
4lomza.pl Regionalny Portal | Copyright © Speed s.c. 2005r - 4too v.1.0 |