Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Taka sobie bajka |
Fanka nie jedziemy tam z przyjemności,jak się nie ma pieniędzy to się jedzie. Jakby była u nas praca to każdy wolałby zostać
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Taka sobie bajka |
mała mi:) masz racje :)
|
|
na drzewo trzeba zarobić?
|
|
madziarko :):) ja jak truteń Gucio z kwatka na kwiatek :):):):) A Omanie wymęczyłem ostatnimi czasami niech odpocznie ździebełko :) Teraz Ciebie upatrzyłem no odstrzał :):) Ale zaproś ja może dołączy do nas :):) w trójkącie weselej i o wiele przyjemniej :):) Borys-50
|
|
po pierwsze na drewno nie drzewo. Na wszystko trzeba zarobić,na jedzenie,rachunki
|
|
Hej gdzie mogę sprzedać w Łomży DVD z angielskim wejściem??
|
|
tzn z prawej strony?
|
|
Na nic innego i tak nie wystarczy
|
|
ogólnie na życie:)
|
|
Owszem Masakra z tym paliwem.... Kto doda podpis niech nie zapomni aktywować zwrotnego link-u ze swej poczty
|
|
aniuskimoje Zrób zrzut ekranu, napisz do administratora forum o zabezpieczenie wątku, zgłoś sprawę na Policję o publiczne zniesławienie. Rodzice się dowiedzą, zapłacą nawiązkę na dom dziecka czy inne hospicjum to gimnazjalista i jego koledzy więcej nie napiszą.
|
|
hahahaha masz te pomysły maruda:) grzecznie muszę pożegnać się i zmykac spać jutro też jest dzień:) dobranoc;)
|
|
skośnooki,a gdzie tu piszę że tylko trumniaki mogą się wypowiadać na 4 lomża?
|
|
dobranoc madziarko, dobranoc :):) z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Nie zamierzam Cię dalej karmić...
|
|
W pierwszej części zaprezentują się młodzi adepci boksu z BKS Tiger Łomża i Olimpietis Poniewież (Litwa), którzy stoczą ze sobą 6 – 8 walk. Po przerwie na występy artystyczne rozpocznie się gala boksu zawodowego. W walce wieczoru wystąpi Aleksy Kuziemski, pretendent do tytułu Mistrza Świata Federacji WBO i WBF. Walki stoczą również Robert Świerzbiński, Kamil Szeremeta, Krzysztof Rogowski i Białorusin Khacyhau Khavazhi. Będą to walki rankingowe, wszyscy za przeciwników będą mieli zawodników z zagranicy. Impreza będzie transmitowana na żywo na antenie Orange Sport i retransmitowana w TVP Białystok. Borys-50
|
|
Masakra ...
|
|
Masakra ...
|
|
TRANSPORED ZMIEŃ PŁYTE
|
|
podziękowania za przemyślenia frotka,interesu życia to na tym nie zrobi,wystarczy jak się wyjdzie na swoje,z drobnym zyskiem muzykę można rozszerzyć i o lata wcześniejsze na początek tylko góra,bez palenia,żeby nie przeinwestować,będzie zainteresowanie,będzie dół aluminiowych rurek i luksferów, nie będzie znam branżę,koszty miesięczne,też,mały lokal,góra ok40 miejsc,przystępne ceny,tylko krótkie zakąski,coś na gorąco ludzie tu siedzą w domach,mały pub może się utrzyma niestety,nie ma możliwości wystawienia kilku stolików na zewnątrz Cześka,czy Koterii,nie przebije,nawet nie aspiruję piwo,wódka,koniak,kawa,ciastko,jedzenie jw planowane godz otwarcia,12-24,w weekendy do ostatniego klienta swoja mała kuchnia,bez mrożonek,chemii,flaków ze słoika itp problem z tłem muzycznym,muszę skorzystać z pomocy,imprezy to raczej małe,w miarę możliwości,potrzeby,zapotrzebowania pozdrawiam,do zobaczenia może jakiś kontakt
|
|
W odniesieniu jak wyżej cytat poniżej : Autor: torro (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 19-02-12 12:50 Mr_Andrzej - To ze jestes jehowy to juz wiemy. Ale czemu ingerujesz w katolikow.? Hu** do dup* szukasz.? _________________________________________________________ Szanowny torro.. ...Ty tu manipulujesz czy sam jesteś manipulowany ? Skąd w Tobie pewność że twoim zdaniem jestem jehowy skoro nie jestem jehowy - wiesz to od siebie czy inni ci powiedzieli ? Mówisz że ignoruje katolików - kim są ci katolicy i dlaczego poczuli się ignorowani powiedz mi czego się wstydzą mówić skoro Ty się za nich wypowiadasz ? Dlaczego nazywasz mnie jehowy skoro wielokrotnie mówiłem że jestem Chrześcijaninem parafianinem proboszcza z Łomżyńskiej parafii rzymskokatolickiej. Kogo chcesz oszukać - a może sam jesteś oszukiwany i nieświadomy prawdy którą ja tu otwarcie mówię a którą Ty tu jawnie deprawujesz - o co, o kogo walczysz - kogo, czego w ten sposób bronisz ? W kościele Rzymsko kat. ochrzczono mnie Andrzej jestem Chrześcijaninem zaszczutym przez chrześcijan na Ziemi Łomżyńskiej mieszkam w parafii pw. Andrzeja Boboli w Łomży moim proboszczem jest Kapłan Andrzej Popielski który w moim zaszczuciu ma swój znaczący udział. Historia kołem się toczy i lubi się powtarzać - również ta religijna historia tocząca się błędnym kołem zdeprawowanej i sprzeniewierzonej wiary od zarania dziejów toczona przez obłudnych kapłanów jak zawsze w dobrej wierze. O czym to świadczy ... z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
biess :) No ładnie same hiciory :) Borys-50
|
|
Hans..., niekoniecznie subtelna dla ucha muzyka!! Anatol M.
|
|
Kupić w sklepie.
|
|
Zadając takie pytanie mogę stwierdzić ze jesteś z rodzaju tych ludzi co chcą poćwiczyć trochę ,a potem chodzić po mieście jak dwu drzwiowa szafa myśląc ze są mistrzami sztuki walki. Nie daję Tobie 2 treningów, po prostu jesteś LESZCZYK!! Pozdrawiam
|
|
Po krótkiej przerwie na forum zaproponuję to http://www.youtube.com/watch?v=Dia5UE5AC8I&feature=related rudy błazen z druhem
|
|
siwysiwy pozatym zobacz kazdy kto zaczol na rynku teraz maja duze firmy bo sie tak dorobili aty jestes polgłowek ktory pracuje dla kogos ;d z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
nie ma ławek rezerwowych heh idziemy na całego albo ochrona z jeziorka albo my. facmen
|
|
ja też z tego wyrosłam znalazłam się tam przez przypadek.. z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
no kanciate ryje to jeszcze najgorzej obalic krępa postac hehee Borys-50
|
|
skądrzesz to wniosek z filmow rudy błazen z druhem
|
|
O muzykę się nie martw!
|
|
to ja sie pisze a od kiedy bedzie mozna bilety nabyc
|
|
W odniesieniu jak wyżej cytat poniżej : Autor: adamosxx (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 19-02-12 23:46 księże Tomaszu alleuja i do przodu ________________________________________________________ taa... ... adamosxx (?) ... Alleluja i do przodu ... ... w stronę religijnego piekła ignorując Jezusa i Jego osobiste Świadectwo Prawdzie która o tym świadczy. Ciało Jezusa .... Pan z Wami .... Jak z Żydami ... O czym to świadczy ... rudy błazen z druhem
|
|
To dajcie znać jak już będzie można kupować bilety :)
|
|
Zezul specjalnie założył temat żeby miał się pod co trzepać:)))))
|
|
a niech biora to zdechna jak psy i koty nad ktorymi nie ma litosci. a ja nie mam litosci nad tymi ktorzy biora to swinstwo. Czytalam ,ze zdychaja!!!! po 2-3 latach! Powodzenia. facmen
|
|
na allegro masz już 50 pln
|
|
haha jutro :))) facmen
|
|
każdy kto bieże to i tak jest jedną nogą w grobie a o tym słyszałem podobno przed śmiercią strasznie cierpią zżera im ciało z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Wynagrodzenie prezesa telewizyjnej grupy sięgnęło w 2011 r. 4,36 mln zł, a razem z premią wypłaconą mu za pracę w 2010 roku – prawie 7,35 mln zł. To może być rekordowa pensja prezesa publicznej spółki za ubiegły rok, i to mimo że TVN zamknął rok pod kreską. Na razie raporty za ubiegły rok, w których znajdują się dane o wynagrodzeniach, przedstawiło niewiele spółek. Z dotychczasowych wiadomo jednak, że np. Maciej Witucki kierujący Telekomunikacją Polską za 2011 rok zainkasował o ponad połowę mniej niż Tellenbach, bo 3,27 mln zł, a Xavier Belison, prezes Grupy Żywiec, prawie 3,93 mln zł. Również pensje innych członków zarządu TVN są imponujące. Wiceprezes TVN Piotr Walter otrzymał w ub.r. wraz z premią 4,58 mln zł, a Łukasz Wejchert za pełnienie tej samej funkcji oraz szefowanie Onetowi, wraz z odprawą (odszedł z firmy z końcem roku), dostał 6,53 mln zł. Wojciech Kostrzewa, szef rady nadzorczej TVN z ramienia Grupy ITI, nie odpowiada na pytanie, czy premia dla Tellenbacha to bonus za transakcję z francuską Grupą Canal+. W jej efekcie Canal+ kupi mniejszościowy pakiet udziałów w TVN, a Cyfra+ i platforma „n" staną się jedną platformą satelitarną. – Premie zarządu wypłacone w 2011 r. za 2010 r. stanowią zmienną część wynagrodzenia i odzwierciedlają ocenę rady nadzorczej pracy poszczególnych członków zarządu – mówi tylko Kostrzewa. Z pensją przekraczającą 7 mln zł Markus Tellenbach ma szansę na pierwsze miejsce w rankingu najlepiej zarabiających prezesów spółek publicznych. W zeszłorocznym zestawieniu, podsumowującym 2010 r., najlepiej zarabiający prezes miał 4,77 mln zł. Taką płacą mógł się pochwalić Janusz Filipiak, szef Comarchu. Już wtedy, z pensją 4,7 mln zł, deptał mu po piętach Tellenbach. Do Filipiaka należy też rekord wynagrodzeń – w 2009 r. zainkasował 11,3 mln zł. Do dobrze wynagradzanych tradycyjnie należą prezesi banków, ale może być im trudno pobić szefa TVN. Największą dotąd roczną płacą w tym gronie pochwalił się Jan Krzysztof Bielecki, który w ostatnim roku pracy (2009 r.) w Banku Pekao dostał 8,8 mln zł, ale ponad 7 mln zł stanowiła odprawa. "Prawda, jak pies, musi iść do budy, wygnana batem, podczas gdy kłamliwa Pani Suka może wylegiwać się przy kominku i cuchnąć." Król Lear William Shakespeare
|
|
ZGUBIONO REJSTRACJE BL.... PROSZE O KONTAKT ZNALAZCE Z GORY DZIEKUJE...
|
|
http://4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=487378&t=487378 czy to ta?
|
|
|
Endrju powiedz nam, skoro jesteś taki mądry i w ogóle dlaczego sam nie poszedłeś na księdza i nie nawracasz nas na dobrą drogę, tylko piszesz ciągle o książce folwark zwierzęcy...
|
|
Strata kasy na nic nie robiących darmoziadów
|
|
ahhh chyba ktoś dziś dostał mandatttt....biedaczynka i trza się wyżalić.... facmen
|
|
ma ktoś z Was internet z plusa w technologii LTE? na mapie interaktywnej z zasięgiem powinno działać bez problemów a u mnie nie można się połączyć. w salonie mówią żeby łączyć się przez 3G bo są jakieś problemy. ma ktoś z Was podobną sytuację?
|
|
Co myślicie o tej hurtowni budowlanej?
|
|
zasię zasięgiem, ale to już problem iplusa. Skoro sprzedali Ci to, niech się oni martwią. Mój kolega miał podobny problem, i po dzikiej awanturze wymieniono mu modem- teraz wszystko ok. Plus ma raczej bardzo dobry zasięg, szczególnie tu, w Łomży i okolicach.
|
|
Niestety to nie ta...;[
|
|
"Na wieść o niespodziewanym finale sprawy, w Łomży zawrzało. Miejscowa ludność, która w ogromnej mierze przyczyniła się do wygranej lekarza była oburzona jego postawą. " Miejscowa LUDNOŚĆ? Jestem zniesmaczona tym określeniem...
|
|
Jutro rozprawa w sądzie już druga bodajże z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
was sie za prace,a nie o bzdurach myslisz.
|
|
|
to tylko do siłowni ewa niema żadna siłownia w Łomży tyle sprzętu i miejsca do ćwiczeń "Prawda, jak pies, musi iść do budy, wygnana batem, podczas gdy kłamliwa Pani Suka może wylegiwać się przy kominku i cuchnąć." Król Lear William Shakespeare
|
|
...prawie jak w Łomży! http://wiadomosci.wp.pl/gid,14265947,kat,1342,title,Zjazd-na-byle-czym,galeria.html
|
|
nie wiecie gdzie poszukują do pracy w jakichś hurtowniach w łomzy? Mroczkowski ok :)
|
|
http://tenpub.pl/artykuly/tenpub_news/971,kto-nie-skacze-ten-za-tuskiem.html Super pozytywnie ;) takich ludzi nam potrzeba.
|
|
Dobrze ż już zostało im , bliżej niż dalej :) Może w końcu ten kraj zacznie być normalnym krajem :) :):):) facmen
|
|
Skakać skaczą, a w autobusie ciężko stać :) "Prawda, jak pies, musi iść do budy, wygnana batem, podczas gdy kłamliwa Pani Suka może wylegiwać się przy kominku i cuchnąć." Król Lear William Shakespeare
|
|
PODAJ CENE JESTEM ZAINTERESOWANY facmen
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=ofA3URC1wyk wszystko dla milosci
|
|
właśnie odebrałem zgubę :) dobrze, że są jeszcze uczciwi ludzie
|
|
o a ja wlaśnie chcialem powiedzieć że znalazłem taki telefon .... :( szkoda ...
|
|
lejta goooo !!!!!!! "Prawda, jak pies, musi iść do budy, wygnana batem, podczas gdy kłamliwa Pani Suka może wylegiwać się przy kominku i cuchnąć." Król Lear William Shakespeare
|
|
ha ha ha ja jestem ale gajowym :) rudy błazen z druhem
|
|
Treść jest ukryta
|