Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Loty VIP-ów. PiS pozoruje transparentność |
elina napisał(a): > Obecnie schronisko w Łomży nie jest zgłoszone do akcji > krakvetu.w tym miesiącu jest już za późno,można > spróbować w następnym.Ale żeby się udało potrzeba wielu > głosów. > > W Polsce jest dużo schronisk,a jedno z nich podobno > największe w Europie.W innych krajach też są > schroniska,trochę inne są tam procedury. > Ja osobiście jestem za obowiązkową kastracją psów nie > przeznaczonych do hodowli i czipowaniem.Jeśli nawet wyrzucony > pies nie wróci do właściciela,to łatwiej go namierzyć i > wyegzekwować konsekwencje porzucenia zwierzęcia. Elino pamiętaj że kastracja również leży po stronie właściciela psa. Ludzie z tego rezygnują bo szkoda pieniędzy lub czasu a potem topią szczenięta w lesie albo zakopują żywe w piachu. Jak dla mnie to czyste bestialstwo. Każda istota ma prawo żyć i my nie mamy prawa jej tego odbierać a wręcz przeciwnie, jesteśmy jednym społeczeństwem i nie możemy patrzeć na coś takiego z przymrużeniem oka. Tak, są lubie którzy patrzą na krzywdę nie tylko zwierzęcia ale też ludzką i nic z tym nie robią. Nie bądźmy Państwem które pozwala na bezkarność i ranienie innych! facmen
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Loty VIP-ów. PiS pozoruje transparentność |
Zbychu ostatnia wypowiedz buła bombowa ten gość co jest tak do rynku uprzedzony i uważa się za mondrale pewnie ma sklep lub jego rodzina i nic niesprzedaje ja od kilku lat sprzedaje buraki i marchewkie i mam klijentów teraz nie bo zima ale nie muszę płacić czynszu jak w stokrotce 8-10-tysi siedze na dupie i piję kawe przy dbrym filmie
|
|
od kiedy tego jeszcze nie wiem... ale w tygodniu przejade sie i zapytam... facmen
|
|
Jak chcesz prywatnie to jedź do Bstoku, zrobią Ci rozszerzone testy pokarmowe - dodatkowo i wiem, że jeden rozszerzony pakiet to chyba 129 zł, albo 179 zł - a jak chcesz całość bardzo szczegółowa na chyba prawie wszystkie produkty to ponad 500 zł
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |