piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Długopis, Pinokio i Don Pedro :)

A po co Ci? Dawno wyszły z mody. Tylko co poniektóre celebryty jeszcze udają ze są na topie a reszta jak te barany na rzeź za nimi małpują. Daruj sobie dziewczyno bo to ni wdzięku ni mody.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Długopis, Pinokio i Don Pedro :)

to cwele jakies "Kasy" normalnej nie zrobia czynnej tylko wymyslaja/ won z chamami

300 zl

za tyle to nowy w sklepie można kupić.

no wiesz za 100 zl niekupisz,chyba ze stary typ monitora.

to kiedy się wybieramy na ten krzywy ryj??

Tutaj odszukaj oddział Łomża, jest tam numer telefonu. Możesz o wszystko się wypytać, co do kosztów to chyba za darmo. Ile trwa? Nie wiem, zadzwoń wszystko ci powiedzą. :)
http://www.pck.pl/pages,119_120.html

Basia zgadzam sie w 1000000000% procentach.Co niektorzy nie wiedza jednEGo: jesli nie masz litosci nad zwierzeciem TO NIKT NIE MA I NIE BEDZIE MIAL LITOSCI NAD TOBA!!!!

A za darmo nie chcesz????

Obecnie schronisko w Łomży nie jest zgłoszone do akcji krakvetu.w tym miesiącu jest już za późno,można spróbować w następnym.Ale żeby się udało potrzeba wielu głosów.

W Polsce jest dużo schronisk,a jedno z nich podobno największe w Europie.W innych krajach też są schroniska,trochę inne są tam procedury.
Ja osobiście jestem za obowiązkową kastracją psów nie przeznaczonych do hodowli i czipowaniem.Jeśli nawet wyrzucony pies nie wróci do właściciela,to łatwiej go namierzyć i wyegzekwować konsekwencje porzucenia zwierzęcia.

Ci co biorą wedzą jakie są skutki i nie trzeba się nad nimi użalać. Wybierają smierć... ich sprawa

Za biedne miasto na takie sklepy.

Mam do Was pytanie. Ile kosztuje pojedyncze wejście i karnety właśnie na siłownię Intercosmetic? I ogólnie podzielcie się opiniami jak tam jest i czy ta siłownia nadaje się dla młodych dziewczyn ;)

w Lomzy tylko szmateksy ida.

A kto narzeka? chyba nie ten co sobie siedzi dzień i noc, raczej ten co dzień i noc łopatą musi nap....lać ewentualnie na roboty jeżdzić niewolnicze.

Re: Długopis, Pinokio i Don Pedro :

Ja tam chodzę :) Pojedyncze wejście 10 zł, karnet na 2 tygodnie 50 zł, na miesiąc 90 zł. Dziewczyn chodzi sporo i jak najbardziej nadaje się dla nas :)

z Listu św. Pawła do Efezjan:
"Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".

http://www.youtube.com/watch?v=5OMUO7JrFnY

Megi dla Ciebie nasza rodzima wersja i na pewno nie gorsza od oryginalu :)

"Autor: wpm (---.dip.t-dialin.net)
Data: 20-02-12 16:38

was sie za prace,a nie o bzdurach myslisz."

wpm z przykrością stwierdzam, że jesteś głupi/a.
Co do warunków i sprzętu to klub nad basenem na wyszyńskiego lub Ewa.

To i za mnie daj mu kopa,bo mnie nie wpuszcza ze względu na mój wzrost.

Jeżeli interesuje cię taki kurs to mogę ci zorganizować, tylko czy interesuje Cię zaświadczenie o ukończeniu kursu czu zdobyta wiedza, bo łomżyński PCK tak działa że z papierem to ciężko a co do nauki umiejętności to wysoki poziom. I miejsce w województwie. Ewentualnie kurs pierwszej pomocy ZHP, koszt 80zł i troche wiecej dla osób nie zrzeszonych z tą organizacją. Trwa 2 weekendy. W marcu będzie robiony w ostrołęce i w białymstoku. Co do poziomu to 3 razy więcej nauczą niż w PCK bo jest czasu wiecej, i kurs składa sie głównie z symulacji- działania a nie jak w PCK wykłady. kontakt gg:4634599

he wiesz marudo , czasami patrz co piszesz i z kim , mam jedynie nadzieje że to nie prowokacja :):)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org