Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czyżby samo-zaoranie peło-kakało? \"to jest już koniec\"? |
też bym chętnie coś wypił.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czyżby samo-zaoranie peło-kakało? \\\"to jest już koniec\\\"? |
My jedziemy może do Lutten, może do Golden,albo Vechta możliwe,że bardziej na południe w okolice Baden.Wyjazdu na truskawki mamy dużo możliwości.Mamy miejsca sprawdzone jak i nowe,ale chyba też również dobre. Może ktoś ma namiary na zbiory jabłek,warzyw itp.?Jeśli ktoś ma ochotę na truskawki to możemy podać namiary. Pozdrawiam!!
|
|
Omania można, sami wszystko załatwią i nawet dodatkową promocję dostaniesz za zmianę operatora.
|
|
Na Nowogrodzkiej jest Atlantic idz do generała to Ci wynajmie z miłą chęcią. ***** ***
|
|
No i ty jako pierwszy wlazłeś i napisałeś :):) Dlatego powinieneś się skupic i zastanowić nad tym o co mi chodziło :):):) rudy błazen z druhem
|
|
Dlaczego tak mało osób odwiedziło mój poprzedni temat ??? nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Jest dobra Omania :) a ja tak sobie... http://www.youtube.com/watch?v=Pa6MCh1xEp4 "Prawda, jak pies, musi iść do budy, wygnana batem, podczas gdy kłamliwa Pani Suka może wylegiwać się przy kominku i cuchnąć." Król Lear William Shakespeare
|
|
Czegoś Ty sie opił maruda, że to "coś" jeszcze trzyma od wczoraj :) rudy błazen z druhem
|
|
Przypomniało mi się coś :) http://www.youtube.com/watch?v=Jc0-a9UBLAs "Prawda, jak pies, musi iść do budy, wygnana batem, podczas gdy kłamliwa Pani Suka może wylegiwać się przy kominku i cuchnąć." Król Lear William Shakespeare
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |