Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ten tekst trzeba przeczytać!!!!!!!! |
wczoraj wyskoczyl do mnie z łapami za nic wiec sie pytam jeżeli możesz to proszę żebyś powiedział facmen
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ten tekst trzeba przeczytać!!!!!!!! |
Powtórzę się tu jako i zezowate szczęscie się tu powtarza tak samo jak w innym temacie tego forum 4lomza. W odniesieniu jak wyżej cytat poniżej : Autor: Mr_Andrzej (87.119.11.---) Data: 19-02-12 02:58 Autor: zezowate szczęscie (---.adsl.szeptel.net.pl) Data: 19-02-12 02:38 Mr_Andrzej , pies cię jeb..ł ! ____________________________________________________________ taa... To lepsze niż *** ci w dupe ... Dzięki za uznanie Cholerny świat 2000lat chrześcijaństwa i Curva jak fałszywie było tak fałszywie jest ten obłudny religijny porządek na kapłańską modłę nic się nie zmienił. *CURVA to słowo ma wiele znaczeń preferuję znaczenie pochodzące z tradycyjnego języka liturgicznego i dyplomatycznego stosowane przez kapłanów wyznania Rzymsko kat. Trzy cnoty Boskich kapłanów : CURVA Wiara CURVA Nadzieja i CURVA Miłość O czym to świadczy ...
|
|
trzeba było nie jechać to niktm by do ciebie nie wyskoczył z łapami :)))))))
|
|
Ha ha ha bobciu ty natomiast oglądaj się za siebie!!!!!
|
|
a to nie moja sprawa , więc się nie wtrącam . w dzisiejszych czasach nie ma nic za darmo ..... z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
|
Masakra ...
|
|
To zacznij bobku ;)
|
|
masakra ha ha ha haaa ale spoko :) nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
jedz z powrotem do jeziorka zapytaj szefostwa o tego gbura a póżniej stań z nim do walki:)))))
|
|
sygnał jest z Krynic koło Białegostoku
|
|
to kawal ........ jest z lomzy jezdzi golfem 2 taki grafit wiecej info nie mam ale wiem ze on ma napady i potrafi za free jak mu ryj nie podpasuje bez urazy oczywiscie
|
|
Ej nina88 chodziles lub chodzilas do szkoly.? Bo skont sie pisze skad. TO AZ W OCZY RAZI. Jesli Jestes taki madry/a jak Twoj poziom ortografii to przypuszczam SKONT Ty jestes. Beelemowcu.!! nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Witam. Czy zna ktoś namiary na jakąś uczciwą firmę w podlaskim mazowieckim oraz warmińsko-mazurskim która zatrudnia kierowców na przyuczenie??
|
|
proszę pomóżcie mi gdzie mozna zrobić usg słyszałam ze lekarz ciepała jest super ale gdzie przyjmuje prywatnie proszę pomocy to dla mojej mamy ***** ***
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |