Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Gdy seksedukatorzy zapukają do drzwi szkoły… |
Ta baba jest po.je.ba.na ! po pierwsze: kto wpuszcza takiego kocmołucha z rozpuszczonymi kłakami i zapuszczonymi pazurami na kuchnię ? gdzie jest SANEPID ? po drugie: byliście kiedyś "U Fukiera" w Warszawie, na Starym Mieście ? Widzieliście menu czy kartę win ? Tam to są ceny, ona może sobie pozwolić na taki standard. To " wielki świat", tam przychodzą ludzie z kasą, patoszą i wymagają . Biznesmeni, aktorzy, politycy itp . Ona powinna te kuchenne rewolucje zacząć od swoich restauracji. PRZYKŁADY z menu U Fukiera: - zupa pomidorowa u Fukiera kosztuje - 16 zł. - żur na prawdziwkach z białą kiełbasą - 30 zł - kotlet schabowy będący jedną tańszych, dostępnych opcji - 57 zł, - pierś z kaczki 75 zł, - kaczka po polsku z pieczoną antonówką, cała połówka – 138 zł, - zupa nic z chmurkami i czerwonymi owocami – 47 zł - węgorz wędzony mazurski na miodowo-koprowym sosie – 92 zł - barszcz czerwony na zakwasie i skórkach z antonówek z pasztecikiem – 32 zł - piwo, SZKLANKA - 11zł . Wyboru piwa nie ma - tylko jeden gatunek, wódki 2 gatunki, herbata zielona z torebki. Widać, że wysoki standard potraw i samego lokalu, oraz ogromną liczbę obsługi zatrudnioną do prowadzenia lokalu (3 osoby przy wejściu przy czym dodatkowo 1 osoba tak jakby dedykowana do zarządzania odzieżą gości, 3 kelnerów na sali itd.) nie sposób utrzymać przy zachowaniu przystępnych cen dla gości. Na rachunek też trzeba było sporo poczekać i co najbardziej mnie wkurzyło, że do ogólnego rachunku jest doliczane 10% dla kelnera(nie wiem w naszym przypadku za co). Gesslerowa, zamiast zajmować się innymi lokalami powinna chyba najpierw zacząć od swojego własnego.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Gdy seksedukatorzy zapukają do drzwi szkoły… |
rafal1913@o2.pl napisz do mnie na e-mail to w odpowiedzi wyślę ceny
|
|
Rozmus, fajne... a na dziś.... http://www.youtube.com/watch?v=N-OLHFb7jRc nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
POLAK1!! jesteś popierd.olonym kutas.em!!!!!!!!!!!! kawał ch.uja a nie polaka!
|
|
Noo prawie jak Tommy Lee Jones w ściganym !!!! kopia urbi et orbi !
|
|
A ja cos takiego sobie wspominam :):) http://www.youtube.com/watch?v=99f_P5YKnX8 "Prawda, jak pies, musi iść do budy, wygnana batem, podczas gdy kłamliwa Pani Suka może wylegiwać się przy kominku i cuchnąć." Król Lear William Shakespeare
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |