Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
No to ładnie! Hodowla dla własnych potrzeb. |
BRAK NICKA ty nie tylko jesteś brak nicka ale i brak rozumu, Ja pracowałem tam b.krótko, sprawa była zgłoszona gdzie trzeba ale w Łomży racje ma ten kto ma pieniądze he he nie wiem czy zrozumiesz o co mi chodzi.Inspektor posiedział kilka godzin wypił kawusie i kazał nam iść do sądu, i dał jasno do zrozumienia że darmy nasz trud, złożylismy dokumenty i okazało się że czegoś brakuje to podpis musi być czytelny i takie tam bzdety np: data była żle wpisana. Nikt mnie na forum nie zapraszał i nikt nie będzie mnie z niego wyper......dalał !!! Zdecydowałem się zabrać głos w tej sprawie po to aby przestrzec innych. O pracodawcach Łomżyńskich mam swoje zdanie i uwierz mi nie jest ono najlepsze. Nie zastanawia ciebie odmowa naszych sędziów w sprawie rozpatrzenia sprawy Pana S z ratusza. Można by było dużo jeszcze pisać i pisac tylko co to da. A ja dzisiaj wiem że pracodawcy to jedna wielka klika trudno nam było znaleźć pracę. BRAK NICKA mam dla ciebie rade, pierd...nij baranka w kaloryfer zanim coś napiszesz Sorki ze używam takiego słownictwa do którego nie przywykłem ale jeśli walczyć to taką samą bronią. Na tym kończę z Tobą tą dyskusję.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: No to ładnie! Hodowla dla własnych potrzeb. |
pracuje się żeby zarobić a nie żeby komuś zrobić przyjemność
|
|
co tu się dowiadywać sam miałem osobiście wątpliwą przyjemnośc dowiedzieć się o nich czego trzeba ja przestapili mnie drogę i zaczepili - tak więc chyba wszystko juz wiem.
|
|
PIP? czemu nie zgłosiłeś?
|
|
Przy rozmowie kwalifikacyjnej nie musisz podawać takich danych, dziwne to jest . Jak sama nazwa wskazuje, jest to rozmowa wstępna i poważnego pracodawcę nie powinny interesować takie rzeczy. Nawet w CV nie piszesz nr. PESEL. Ktoś po prostu organizuje bazę danych do dalszego przetwarzania. To jest NIELEGALNE, jak nie podpiszesz, że zgadzasz się na to. PS: na dole zawsze powinno być, że wyrażasz zgodę TYLKO do konkretnych celów, np rekrutacji.
|
|
Obelix to ja w lepszych czasach tej firmy pracowałem, bo mimo podstawy mieliśmy płacone dodatkowo 20 gr za kilometr za Sprintera/Craftera/Iveco i Manika, dodatkowo za tą śmieszną przyczepkę dorzucali 5 gr, zarobki po takim zapierdolu jak piszesz wynosiły w granicach 2800-3000 PLN w sezonach, poza sezonami w granicach 2000 PLN. Na pewno teraz bym tam nie wsiadł za kierownicę za samo podstawę by się ciągać po tych śmiesznych kiermaszach, Wólce Kosowskiej i po magazynach w Warszawie
|
|
hurtownik widzę że wiesz o czym pisz, teraz jest tam podobno jeszcze gorzej, obroty spadają i wyzysk jest jeszcze większy. Brzeczyszczykiewicz po prostu ręce opadają jak uświadomisz sobie z czym się zderzasz Kasia..
|
|
o wolnych miejscach ? nie rozśmieszaj, chyba pierwszy raz się wypuszczasz w miasto :)
|
|
Tak ci cali uchodźcy to banda darmozjadów i nierobów nie wiem czego się tutaj dowiadywać wszystko o nich wiadomo jacy są naprawdę.A ta cała fundacja to dobra jest dla jakiś ludzi o lewackich poglądach
|
|
czesio, jesteś RZADKI jak więzienna zupa ! Teraz nie na temat , ale wali mnie to, co taki PSI KU.TAS jak ty ma do powiedzenia w KAŻDYM temacie, jesteś FIU.CIE niewiarygodny, sam zawsze musisz dorzucić do pieca jakieś ch...we słowo ! PS: nie jestem fanem fundacji " Ocalenie ". CZYM CIĘ OJCIEC ZROBIŁ ?
|
|
|
Mr_Andrzej - nareszcie odezwała się osoba, do której był zwrócony temat. To raz, po drugie gratuluję wypowiedzi - było to mistrzowskie - 20 słów w temacie reszta to jakaś agitacja i teoria spiskowa która nie powinna mieć miejsca w dziale ogólnym. Oczywiście post o waszym zwycięstwie wciąż obowiązuje. Moim marzeniem jeszcze jest wypowiedź paplik-a...
|
|
.
|
|
Skąd takie spostrzeżenia, co kogo obchodzi skąd Ty jesteś, ważne żebyś była na czas w pracy i wykonywała dobrze swoje obowiązki. Mała, a może coś innego nie pasowało, choćby Twoje wykształcenie czy umiejętności ?
|
|
Lalka,a co Cię boli? ps.kiedy dasz mi ten kalendarz?
|
|
to się dowiedziałem bardzo dużo dzięki :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |