Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wypięte 4 litery-LGBT tym razem w Radomsku. |
szukaj dalej
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wypięte 4 litery-LGBT tym razem w Radomsku. |
Eh, żałuję że nie mogłam przyjść :(
|
|
właśnie, nie doceniacie nas;)
|
|
Ronix- grali u mnie polecam serdecznie, graja tez rokowe nuty , Robbins-bylam na sylwestrze super impreza , Itex- gral na mojej 100-dniowce super prowadzili impreze, Flash- u znajomej na weselu tez polecam Fryzjer Ewelina na ul. Dlugiej, Jolanta na Niemcewicza przy banku PKO, Aneta- przy CTO, Makijaż- Łucja z Akademii Fryzur (tylko z jej usug korzystalam wiec nikogo wiecejh nie polece niestety)
|
|
mała.czarna211, ta KRYPTOREKLAMA jest właśnie skierowana do takich BURAKÓW jak ty , dziecinko !
|
|
zyzio,. jak zakładałeś temat i powiedziałeś A , to powiedz i B , a nie głupkowato odpowiadasz " no no",
|
|
Tu zapytaj powinni Ci zrobić. >>>> Aqua Ferr" Sp. z o.o. Adres ul. Sikorskiego 164 18-402 Łomża Kontakt tel. 86 219 03 84 nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Tu zobacz : http://www.youtube.com/watch?v=T18oqpuSjbM
|
|
Taki pewien jesteś że to reklama? Zgłoś adminowi, niech usunie temat, on lubi to robić. Hehe dziecinko...
|
|
ja w avivie mam taniej niż w mtu
|
|
Klucz do Audi jest znaleziony . Proszę o telefon 668-186-413 OSOBĘ KTÓRA ZGUBIŁA PROSZĘ O KONTAKT 668-186-413
|
|
Autor: saguaro (---.152.techtel.pl) Data: 17-02-12 12:23 Cycki zawsze będą duże, a charakter może się zmienić ....zawsze..? po 1-2 ciążach z takich dużych robią się...duże flaki :D ( z mniejszych mniejsze..:))
|
|
mała.czarna211 , Smarkulo, jak ja wiedzę zdobywałem , to ty jeszcze w łupinie od orzecha w nocniku żeglowałaś , na chleb mówiłaś bep, a na gów.no papu ! ... twoja opinia o mnie jest tak samo beznadziejna jak ty, żegnam ozięble !
|
|
Znaleziono portfel damski między stacją Pryma, a nauką jazdy Kamiński. kontakt po numerem 505892839
|
|
tranzul Pies cię je.bał BURAKU, gdyby za powierzchnie mózgu pobierali podatek, to byś dostał rabat! Pier.dolisz bzdury jak potłuczony, i rzucasz się jak gó.wno w przeręblu. żegnam !
|
|
Sprawa do dogadania i za nie wielkie pieniądze -są dwa - pisz na e-maila podam numer tel
|
|
jeśli się nie zgadzasz z kwotą na zaliczkę to zadzwoń do obsługi to zmniejszą. W przypadku jednak, gdzy wyorzystasz więcej energii to dopłata będzie większa
|
|
hehe fakt faktem, że ta cała Concordia długo nie po istnieje...
|
|
floyd, mógłbyś rozwinąć temat? tak na poważnie bo ja fanka kosmiczna Much jestem więc nie ze mną takie żarty :)
|
|
Po cholerę nazwa:"coccordia" ??? Czy w Polsce zawsze będziemy babrać się w tragediach, dramatach, sprawach przegranego życia, klęskach (nawet politycznych), katastrofach (czasami w powietrzu!) Gdzie normalne, ludzkie skojarzenia? Gdzie radość życia - nawet w nazwach podrzędnych knajp!??
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |