Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
standard dla PiSlamistów nieosiągalny |
masakra...ja dalam dzieciom swoim wolny wybor jesli chodzi o religie...oczywiscie ochrzcilam je kiedys ale jak zaczely chodzic do szkoly rozmawialam z nimi dlugo i sami wybrali..tez nie podoba mi sie postepowanie ksiezy i katechetow jesli chodzi o lekcje religii oraz rekolekcje.. rudy błazen z druhem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: standard dla PiSlamistów nieosiągalny |
No i tak ogólnie jakby porządek się zrobił.
|
|
SpearHead, jak ci nie pasi, to nie czytaj i wypad stąd !
|
|
Autor: robciu (---.182.19.227.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl) Data: 16-02-12 19:16 hmmmmmm .... a o dziwkach można pisać ???? Jak wskażesz mi punkt regulaminu który na to pozwala, to ja nie będę miał nic przeciwko... Nie będę miał takiego prawa Autor: zezowate szczęscie (---.adsl.szeptel.net.pl) Data: 16-02-12 19:21 SpearHead , jak ci nie pasi , to nie czytaj ! Nie o to chodzi, że mi to nie pasi. Ja po po prostu tego nie chcę widzieć w tym dziale, i admin ma obowiązek ruszyć swe szanowne cztery litery, i zrobić z tym porządek! nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
dokładnie , regulaminowo proszę ... facmen
|
|
Nie chcę kasowania wypowiedzi, tylko przeniesienia ich tam, gdzie jest ich miejsce, czyli do działu zwanego ,,POLITYKA'' :)
|
|
no jasne .. rudy błazen z druhem
|
|
przecież Księża nie mieszają się do polityki ? to znaczy że to nie jest temat polityczny hmmmm Kasia..
|
|
W życiu nie byłem na mylomza..... A to jest prawda, dzikie fora mają ten specyficzny ,,urok'' :D
|
|
Autor: zezowate szczęscie (---.adsl.szeptel.net.pl) Data: 16-02-12 19:51 SpearHead, delikatnie mówiąc - spier.da.laj stąd sam na polityczny ! .... a jak lepiej ci na Mylomza.pl , to paszoł won !!! forum 4lomza , ma swój urok ! 2-gi taki sam post. Odpowiedziałem na tamten, na ten nie odpowiem
|
|
Autor: paplik (---.elomza.pl) Data: 16-02-12 19:28 A co znaczy "ucywilizowanie forum"...? Czy aby nie kasowanie wypowiedzi nie licujących z dewocyjnym uwielbieniem księży? Cywilizacja kojarzy się raczej z normalnym traktowaniem funkcjonariuszy kościelnych, wyzwoleniem człowieczego umysłu spod jarzma naiwnej, ślepej, wiary, czyli laicyzacją i świeckością życia publicznego. Co mam na myśli przez ucywilizowanie tego forum?Np:kasowanie głupich komentarzy,obrażanie innych na tym forum,umieszczanie linków np:tzw;screamerów albo głupich filmików lub też idiotycznych obrazków.
|
|
SpearHead w temacie postu "Witam Was bracia i siostry, w pierwszych słowach " nie zadałeś pytania księdzu nie wypowiedziałeś się na temat religii, wiary! Czyżby zrobiłeś wyjątek od reguły off-top/wej. Czyli sam łamiesz reguły a innym wytykasz cuś tam? Nie ładnie się zachowujesz.
|
|
...obrażanie to i owszem popieram, ale jaki film jest głupi, albo dlaczego obrazek ma być idiotyczny...? rudy błazen z druhem
|
|
ha ha ha ha ha ha ba haaaaaa "Prawda, jak pies, musi iść do budy, wygnana batem, podczas gdy kłamliwa Pani Suka może wylegiwać się przy kominku i cuchnąć." Król Lear William Shakespeare
|
|
Hej, Andy C twierdzi że robimy offtop. Więc zapraszam do rozmowy w tym temacie http://4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=486135&t=486135
|
|
http://netykieta.pl/netykieta=2 i empatia do ludzi którzy dość mają polityki (takie niepisane prawo). Czemu jestem ''antyspołeczny''??
|
|
no to kto jest tu trolem ???? "Prawda, jak pies, musi iść do budy, wygnana batem, podczas gdy kłamliwa Pani Suka może wylegiwać się przy kominku i cuchnąć." Król Lear William Shakespeare
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |