Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
SB podawała trucizny i narkotyki pielgrzymom |
Widzial ktos jak wykopano goscia z Yamy 29go grudnia kolo polnocy? Co za szczyt hamstwa zeby tak traktowac ludzi i to w dodatku dresy w paskach z Yamy stojacy na wejsciu ( bramkarze:):)hahahah ) skopali chlopakowi dupe! Widze ze kultura ludzi w bardzo szybkim tempie spadaa. Co sie dzieje z ich IQ...??? Czy takiego dresa nia da sie nauczyc rozumu?????????? W ten o to sposob moi znajomi, ktorzy przyjechali poznac to male, ladne miasteczko wyrobili sobie o nim swietna opinie. Tak dalej trzymajcie a napewno uzyskacie swietna promocje tego miasta a co najwazniejsze ludzi z nim zwiazanych niewspominajac o klubach.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: SB podawała trucizny i narkotyki pielgrzymom |
Ktory polecacie ? Ktory odradzacie ? Czekam na opinie :)
|
|
A za co go wykopano? Od tak sobie czy mieli jakiś powód? Co nie zmienia faktu, że powinno się takie rzeczy robić w trochę inny sposób... ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
on nigdzie nie jedzie, pewnie debil znowu zmieni nick...
|
|
myśle że Yama to nie jest pub z którego bez powodu kogokolwiek by wykopali,a ja bramkarzy w ubranych w dres nigdy tam niewidzialam.zwykle mieli jeansy. ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Właśnie gudrid, w książkach nie ma byków i dlatego automatycznie uczysz się poprawnej pisowni. Nie ma innego sposobu na naukę ortografii, niż czytanie. Ale kto dzisiaj czyta? Pozdrowienia.
|
|
Ja nie jestem,ale wejdz na podstronę fotogalerie i poszukaj tam.Są tam nazwiska różnych autorów i opisy o nich.Przy niektórych jest wyraźnie napisane że jest członkiem tegoż klubu.Są też namiary do nich w postaci telefonów więc można zadzwonić i się dopytać.Wiem że chyba p.Deptuła jest jakimś tam przewodniczącym tego przedsięwzięcia.
|
|
Bawie się w Yamie dość często i szczerze mówiąc nigdy nie widziałerm żeby bramkarze kogokolwik z Yamy wykopywali . Co oczywiście nie oznacza że wyżucony z lokalu zostaje czasami nie ten który jest agresywny, ale ten który nie jest kolegą bramkarza, ale nigdy nie jest to związane ze zbędną brutalnością za strony bramkarzy.
|
|
Interesujesz się fotografiką? Jeśli tak to co myślisz nad zorganizowaniem powiedzmy dwa razy w miesiącu spotkań łomżyńskich amatorów fotografii, chociażby po to żeby pogadać o wspólnym hobby pochwalić się zdjęciami i napić się piwka? Bo same łomżyńskie towarzystwo fotograficzne jest chyba trochę obumarłe. ;)
|
|
Ja może wypowiem się na temat nieco innej kultury w naszym mieście.Nie chodzi mi o kulturę zachowania lecz o kulurę w ogóle.Czy w naszym mieście się coś w ogóle dzieje?????Toć to nudy jak cholera.Żadnych koncertów (czy to plenerowych,czy klubowych).No nic dosłownie.No dobra jest Orkiestra Kameralna!!!Ale co więcej???Jeden koncercik Jazzowy w roku w ramach "Łomżyńskiej jesieni Kulturalnej"????Czy takie małe koncerty dużo kosztują??? (pytam się tu Pana Dyrektora MDK-DŚT???) Podejrzewam że na pewno mniej niż zorganizowanie w lato jakiegoś pikniku na muszli gdzie występuje Stan Borys i Edyta Górniak.Za tą kasę można zrobić pewnie ze 20 porządnych mniejszych koncercików.Kameralnych koncertów o różnych formach muzycznych.Gdzie każdy mógłby znaleźć coś dla siebie i mało ktoby się nudził, a bynajmniej mniej niż teraz.Szlag mnie jasny trafia jak o tym myślę. Gdybym miał możliwość zwolniłbym Dyrektora MDK-DŚT ze stanowiska.Tam trzeba kogoś z głową!!!!
|
|
Ludzie uczą sie na błedach , ale nie na takich !
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Forum jest niezłe. Ale wole te. A swoja droga równie dobrze mogłes sie Maykel skumać z vonReuffenem żeby taki post założył abyś ty potem reklame swojego forum zrobił, co w sumie omija zasady. Sprytne:) Mi to nei przeszakdza mówei odrazu. Napiałem tylko jak to wg. mnie wyglada :P pzdr ściemka wszystkim
|
|
W Rybnie wtedy będzie otwarty, kiedy spadnie więcej śniegu. W tym roku jeszcze nie będzie dośnieżania, bo to dosyć duża inwestycja. Górka przyjemna, raczej rekreacyjna, albo do nauki np. na desce. Długość zjazdu tak na oko 300-350m. Nie wiem, jak się tu wkleja zdjęcia, bo bym wrzuciła. Czekamy na śnieżek.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |