sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
polecam i zapraszam będzie się działo

Ludzie, z niego taki ksiądz jak ze mnie kosmonauta hehe . Jakiś trol, który zmienił nicka, by zwrócono na niego uwagę., Dobrego dnia wszystkim!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: polecam i zapraszam będzie się działo

Pobudka

http://www.youtube.com/watch?v=wSlBJC94AMk

i to też

http://www.youtube.com/watch?v=p5SGfp4ugt4&feature=related

facmen

czytam i oczom nie wierzę................
chlopakk tworzysz nowe teorie biznesu, przytocz poparcie dla twoich kreatywnych myśli, bo to co wymieniłeś w temacie to zakrawa o absurd lub desperację...... prowadzę firmę dość długo i nie mam powodów do narzekań. Radę dam dla przyszłych biznesmenów - trzeba robić to w czym macie doświadczenie i jesteście dobrzy. Dlatego np. 80% lokali gastronomicznych upada w naszym mieście, siedzi sobie Jasiek mechanik samochodowy i dostaje olśnienia, że otworzy wyśmienity kebab,czyta w internecie przepis, zamawia w lokalnej piekarni buły, kupuje mięcho i w nadzieji na nową S-klasę kręci rożen...... góra dwa,trzy miesiące i do piachu,...... a mógłby kręcić śrubki w autach i normalnie zarabiać...
Polecam zapoznać się z lokalną konkurencją, co możecie zaoferować jako "świeżaki" a czego nie mają starzy wyjadacze itp... także autorze postu swoje dewagacje poprzyj argumentem, dlaczego kłócisz się wręcz o rację Twoich "biznesplanów". Uprzedzę, że nie mam zamiaru skorzystać z żadnej wymienionej tu opcji, a może komuś naprawdę pomożesz..??

facmen

Witam moi mili, jestem juz po pierwszym swoim kazaniu na tych ziemiach, chyba zostałem dobrze odebrany i przyjęty przez parafian. Wybaczcie moja nieznajomość komputera tam pod Tarnowem parafia na 500 duszyczek ty zas kilka tysięcy. Pozwolcie mi sie oswoić.
Zaraz katecheza w szkole 10. 35

ja też wstawiałem pare razy ogłoszenia i nic:(

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org