Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wymuszona dymisja szefa biura podróży Kuchciński Travel . |
Tak tu niektórym kaznodzieja się przyda! www.abantonino.blog.onet.pl zobacz wszystko i zarabiaj Tu również słodka propozycja na walentynki!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wymuszona dymisja szefa biura podróży Kuchciński Travel . |
Witam, Właśnie ruszył nowy portal internetowy www.znalezne.pl. Strona pozwala rejestrować swoje przedmioty takie jak: telefony, laptopy,tablety, aparaty, kamery, portfele, wkrótce także klucze. Po zarejestrowaniu przedmiotu wyznaczamy tzw. znaleźne ( min. 10%). Portal pośredniczy w zwrocie zagubionych rzeczy. Zapraszamy na www.znalezne.pl aby uzyskać więcej informacji. Strona ruszyła w poniedziałek 13.02.2012 - pierwsze 100 zarejestrowanych osób otrzyma od nas prezent. Zapraszamy i czekamy na państwa opinie.
|
|
wyjazd jutro godz 8.30 rudy błazen z druhem
|
|
Jakie znane i lubiane zespoły chcielibyście w takim razie zobaczyć/usłyszeć w MDK?? Nie wiem czy ktoś z pracowników MDK-u tu zajrzy, ale może ktoś ze znajomych przekaże te sugestie? Ja: COMA, Acid Drinkers, Hunter, TSA, EXLIBRIS, ... co z tego, że niektórzy byli kiedyś w Łomży, to było tak dawno, że nikt już nie pamięta :)
|
|
Ferenc ma jednego z najstarszych MANów na L-ce,to raz. A dwa że jest to inny model,który ma sie nijak do TGL-ów w WORD...
|
|
http://www.smog.pl/wideo/50594/profesor_opowiada_zarcik 5 minut, ale ciekawe, polecam dotrwać do końca bo prawda aż w oczy kole. facmen
|
|
A skąd wiesz czym ja umiem a czym nie umiem jeździć? To że prawko na C robi się nie na dany model to jasne,ale chyba lepiej zdawać takim samym jak się uczyło,czy gorzej?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |