sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Łże jak pies w żywe oczy.

1

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Łże jak pies w żywe oczy.

chodzi mi o nowy :)

- 1 ,

Obelix i pozostali....hihihii nie bierzcie do siebie;-)

http://youtu.be/cicdjletXD4

Zdecydowanie Leończuk, psine mi z parwowirozy wyleczył, uczciwie sprawę postawił.

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

No to pozamiatane he he

AAAAAAAndy... pisałam, że nie mam czasu.. no ale wyślij jak możesz.. ja zawsze kiedyśtam wysłucham :)

facmen

A to....dedykacja dla marudnego marudy!!!!
http://youtu.be/lxIECFrJ9S0

I nie podglądaj...tylko się udzielaj!

U schyłku wieczorku...
http://www.youtube.com/watch?v=v3xwCkhmies

potrzebuje informacji na temat takiego autka _ mam zamar takie kupic

jaki sa wady i zalety

sa dwi wersje tego auta - automat manual - co jest mniej awaryjne . jednak to amerykan

wczoraj list nie doszedł.. dziś też nie.. to do chujaaa kiedy on bedzie?

Ja jestem przeciwny wynajomowaniu lokali, najlepsza firma jest ta jak to mówia w walizce, ale każdyma swoje zdanie.
Nie lubie dymu (tzn tego co widzą inni) lepszy jest ogień (tego co nikt nie widzi) daje energie a prawie go nie widać.
Wiekszość kocha dym tzn BMW biura lokale, i chleb ze smalcem bo rate za leasing trzeba zapłacić.

Tomek, tu nie ambona, żebyśmy kazań słuchali, weż Ty chłopie lepiej nastw sobie Radyjo Maryja lub włącz TV Trwam , jak nie chcesz zgrzeszyć słowem, myślą i uczynkiem, uczestnicząc tu w naszych dysputach .

Daj foto albo uznam, że to prowokacja.

Z rozmowami o religii zapraszamy na kanał polityczny.

Jestem człowiekiem "bez wiary", używając katolickiego jęzora, mocno zatwardziałym ateuszem, jednak z pewnością nie jestem człekiem bez wartości. Mało tego, obserwując dookoła siebie wielu katoli, stwierdzam, że gdyby okazało się, co nie daj boże!, że jednak bóg istnieje, to ja mam u niego większe notowania od wielu, nawet, księży, a może przede wszystkim tych "fałszywych proroków" przewyższam wartością.
Dalejże księże Tomaszu! oferuj jakiej to pomocy moralno-etycznej możesz udzielić. Zacznij może od tego, co uważasz za moralne i etyczne, bo jeśli np. zakaz antykoncepcji, straszenie piekłem z powodu seksu przed i pozamałżeńskiego, albo innego opuszczania mszy kościelnych... to zostaniesz tu wtłoczony w klawiaturę...

kto chce poruchac "milano"

meg, święte słowa, mądrej to aż miło posłuchać !

Robciu kuźwa a fv od lipca nie opłacona u tego pana, kuźwa ja vat zapłaciłem podatek też a on kuźwa kupuje kafelki po 100 pln i dla mnie nie ma kasy

facmen

Nie, Tomasz niewierny, niekoniecznie ksiądz, przepuści jeszcze Andrzeja również niekoniecznie księdza, potem czas przyjdzie na Władysława, po nocy spedzonej w kolejce to toalety nawróci się chłopina :)
Zezuś ja to wszystko wiem, wyPaczam ;)

A ja polecam Ferenc'a. Mają większy samochód przez co uczysz się na trudniejszej maszynie. Ja trochę kiepsko sobie radziłem na początku, ale jak przyszło do egzaminu i wsiadłem w tę małą pierdółkę to mi się śmiać chciało xD zawracanie tym kolosem było dużo cięższe, większe łuki...
Decyzja należy do Ciebie

p.s też za 1szym zdałem :)

I zawsze w środę.

"Prawda, jak pies, musi iść do budy, wygnana batem, podczas gdy kłamliwa Pani Suka może wylegiwać się przy kominku i cuchnąć." Król Lear William Shakespeare

teraz jest czas na jedna akcje czynsze porobili sobie z kosmosu robimy akcje zero zakupuow w galeri niech wszyscy upadna i sie z tamtad wynioasa wasciciel galeri nie bedzie mial innego ruchu jak obnizka czynszu co za tym idzie reszta miasta uwolni chory rynek przed wysokimi cenami wynajmu lomzyniacy roz..bmy te miasto

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org