Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Łże jak pies w żywe oczy. |
1
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Łże jak pies w żywe oczy. |
chodzi mi o nowy :)
|
|
- 1 ,
|
|
|
Zdecydowanie Leończuk, psine mi z parwowirozy wyleczył, uczciwie sprawę postawił. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
No to pozamiatane he he
|
|
AAAAAAAndy... pisałam, że nie mam czasu.. no ale wyślij jak możesz.. ja zawsze kiedyśtam wysłucham :) facmen
|
|
A to....dedykacja dla marudnego marudy!!!! http://youtu.be/lxIECFrJ9S0 I nie podglądaj...tylko się udzielaj!
|
|
|
potrzebuje informacji na temat takiego autka _ mam zamar takie kupic
|
|
jaki sa wady i zalety
|
|
sa dwi wersje tego auta - automat manual - co jest mniej awaryjne . jednak to amerykan
|
|
|
|
wczoraj list nie doszedł.. dziś też nie.. to do chujaaa kiedy on bedzie?
|
|
Ja jestem przeciwny wynajomowaniu lokali, najlepsza firma jest ta jak to mówia w walizce, ale każdyma swoje zdanie. Nie lubie dymu (tzn tego co widzą inni) lepszy jest ogień (tego co nikt nie widzi) daje energie a prawie go nie widać. Wiekszość kocha dym tzn BMW biura lokale, i chleb ze smalcem bo rate za leasing trzeba zapłacić.
|
|
Tomek, tu nie ambona, żebyśmy kazań słuchali, weż Ty chłopie lepiej nastw sobie Radyjo Maryja lub włącz TV Trwam , jak nie chcesz zgrzeszyć słowem, myślą i uczynkiem, uczestnicząc tu w naszych dysputach .
|
|
Daj foto albo uznam, że to prowokacja. Z rozmowami o religii zapraszamy na kanał polityczny.
|
|
Jestem człowiekiem "bez wiary", używając katolickiego jęzora, mocno zatwardziałym ateuszem, jednak z pewnością nie jestem człekiem bez wartości. Mało tego, obserwując dookoła siebie wielu katoli, stwierdzam, że gdyby okazało się, co nie daj boże!, że jednak bóg istnieje, to ja mam u niego większe notowania od wielu, nawet, księży, a może przede wszystkim tych "fałszywych proroków" przewyższam wartością. Dalejże księże Tomaszu! oferuj jakiej to pomocy moralno-etycznej możesz udzielić. Zacznij może od tego, co uważasz za moralne i etyczne, bo jeśli np. zakaz antykoncepcji, straszenie piekłem z powodu seksu przed i pozamałżeńskiego, albo innego opuszczania mszy kościelnych... to zostaniesz tu wtłoczony w klawiaturę... ***** ***
|
|
kto chce poruchac "milano"
|
|
meg, święte słowa, mądrej to aż miło posłuchać !
|
|
Robciu kuźwa a fv od lipca nie opłacona u tego pana, kuźwa ja vat zapłaciłem podatek też a on kuźwa kupuje kafelki po 100 pln i dla mnie nie ma kasy facmen
|
|
Nie, Tomasz niewierny, niekoniecznie ksiądz, przepuści jeszcze Andrzeja również niekoniecznie księdza, potem czas przyjdzie na Władysława, po nocy spedzonej w kolejce to toalety nawróci się chłopina :) Zezuś ja to wszystko wiem, wyPaczam ;) ***** ***
|
|
A ja polecam Ferenc'a. Mają większy samochód przez co uczysz się na trudniejszej maszynie. Ja trochę kiepsko sobie radziłem na początku, ale jak przyszło do egzaminu i wsiadłem w tę małą pierdółkę to mi się śmiać chciało xD zawracanie tym kolosem było dużo cięższe, większe łuki... Decyzja należy do Ciebie p.s też za 1szym zdałem :)
|
|
I zawsze w środę. "Prawda, jak pies, musi iść do budy, wygnana batem, podczas gdy kłamliwa Pani Suka może wylegiwać się przy kominku i cuchnąć." Król Lear William Shakespeare
|
|
teraz jest czas na jedna akcje czynsze porobili sobie z kosmosu robimy akcje zero zakupuow w galeri niech wszyscy upadna i sie z tamtad wynioasa wasciciel galeri nie bedzie mial innego ruchu jak obnizka czynszu co za tym idzie reszta miasta uwolni chory rynek przed wysokimi cenami wynajmu lomzyniacy roz..bmy te miasto
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |