Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Polacy zrugali i sprowadzili homofila na ziemię. |
tel do tego gościa 608780306
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Polacy zrugali i sprowadzili homofila na ziemię. |
|
wolne 3 miejsca
|
|
a osk borawski jak uczy ?
|
|
kolumb,w Galeri Stokrotka czynsz 120-140 zl m2 +swiatlo.
|
|
tam takie pierd0lenie walęsrynki pizdzinki
|
|
i w anala
|
|
polecam zespół FIRMA JP
|
|
łomży z nalewaka już nie ma, otwieraj kowboje z pod sklepu będą mieli gdzie się zagrzać
|
|
Łomżyniacy to taki dziwny naród bardzo ciężko się z nimi handluję.Wszystko im za drogo!!!! Jedziesz do Zambrowa albo do Ostrołęki i tam się cieszą,że dobry towar i tani. Kasia..
|
|
do Brack_nicka to, że piszę na temat cen łomżyńskich ruchomości/nieruchomości/innych dóbr mat, to wcale nie oznacza, że mnie na to nie stać. Po prostu nie jestem idiota, który daje się robić w ****. Jeśli ktoś zarzuciłby mi to, że mnie na coś nie stać, uznałbym go za imbecyla.
|
|
zezowate szczęście pisze prawdę. Handlować też trzeba umieć, to nie tylko stanie za ladą/biurkiem i wydawanie towaru. W naszym mieście miałem przyjemność się z kilkoma ludźmi, których mógłbym nazwać sprzedawcami a nie "wydawaczami" towaru. Oczywiście nie będę pisał gdzie bo zaraz będzie afera i mega krytyka. Wysłanie pracownika na szkolenie, to z perspektywy czasu i zwiększonych dochodów, koszt raczej nie wielki.
|
|
jutro to nadrobię, czesiu !
|
|
nadrób w polu, albo w kibel
|
|
trochę pewnie mój temat co niektórych wkurzy ale w związku z walentynkami chciałabym poznać Wasze ulubione miłosne utwory. ja jako pierwszy podam: http://www.youtube.com/watch?v=3JWTaaS7LdU&feature=related
|
|
I tu się zgodzę z Twoim szefem, ul Długa, to niedługo będzie pustynia , tak samo jak i " starówka " ,
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=IG7mLVpLWgE a ta budzi we mnie wspomnienia z czasów technikum i pierwszej wielkiej miłości
|
|
Postawmy sprawę może tak : JAKI KLIENT, TAKI TOWAR ! a ci nieliczni , których stać na coś lepszego, to wiedzą gdzie co kupić ,
|
|
Dowódcą - na pewną nie w czasach zomo.
|
|
Allegro nie szkodzi tylko konkuruje z lokalnymi sklepami. Jak ci nie mogą wytrzymać konkurencji Allegro to muszą zamknąć biznes, albo może zacząć sprzedawać produkty na Allegro? Nie podoba ci się, że dużo dyskontów. Co w tym złego? Chcesz płacić extra za to, że ktoś towar podaje z półki? W Niemczech też większość zakupów robi się w sklepach dyskontowych, bo tak taniej i wygodniej - można sobie samemu wybrać produkty z półek - a jak ktoś chce droższe, to tam też znajdzie. Że w Łomży nie ma inwestycji w produkcje? A czemu inwestycje mają być tutaj? W Lubuskim też są niskie płace, duże bezrobocie, a bliżej Niemiec i autostrad. Produkować tu z myślą o eksporcie na Bałkany też dużego sensu nie ma, bo czemu tu, a nie na miejscu na Litwie, tym bardziej, że nie ma nawet dobrej drogi. Łomża ma jedynie nie-najgorsze położenie z myślą o produkcji dla Białegostoku i Warszawy. Tylko, że nawet w tej kategorii Zambrów położony jest korzystniej. Ponadto duży polski inwestor będzie raczej lokował produkcję bliżej centrum Polski, aby być bliżej innych dużych ośrodków (w Łodzi też jest spore bezrobocie i płace minimalne). Podsumowując ViaBalticka nikt nie będzie budował zanim największe miasta Polski nie będą połączone ze sobą i z zachodem dobrymi drogami. To są główne trasy po których transportowane są Polskie towary. A do czasu zbudowania tej trasy Łomża jest nieciekawe położenie punktu widzenia inwestycji w produkcję. Tak więc jedyna szansa w lokalnych przedsiębiorcach, którzy nie patrząc na to sami zachcę coś tu produkować.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |