Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PiSzemy..! |
pomyłka,jak przyjdziecie to sprawdzicie,tylko nie kebab,nie znam gościa
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PiSzemy..! |
w Lomzy z tego co widac to tylko biedronki sa polne pozatym lipa.
|
|
bo polacy wolą taniej a nie jakość i niewspomagają naszych sklepów ***** ***
|
|
_maly_ Czaruś wyrażnie napisał, że chodzi o malowanie, a Ty to co, haftować tylko umiesz.
|
|
Witam, Byłabym zainteresowana :) Mogę prosić o jakiś kontakt?:) Pozdrawiam,
|
|
http://www.przedszkole8.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=253901&t=253901 http://www.pg9.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=327913&t=327900
|
|
musi znaleźć doświadczonego dja który już pare lat gra bo jak muza niebędzie dobrze dobrana bo w tym wieku ludzie mają rużne upodobania jak to ma być lokal z parkietem do tańca i alkochol żeby było na czym zarobić bez doświadczenia w prowadzeniu takich lokali to morze upaść po 30 dniach a jeśli ktoś z doświadczeniem pomorze to dobry start morze zaowocować urbi et orbi !
|
|
HokusPokus istnieje jeszcze napój Ptyś ?
|
|
witam mam pytanie zdałem TW i TS teraz ile muszę odczekać by dzwonić do białego i umówić się na testy psychologiczne??
|
|
Trzeba zacząć zmniejszać ceny albo postawić stację paliw ;)
|
|
tak, tak, tak. Od czasu zamknięcia Cześka wiele osób nie ma się gdzie podziać. Fakt czasu też mniej, ale jak ktoś słusznie zauważył na jedno piwko zawsze się chwila znajdzie. Żeby jeszcze Łomża z nalewaka była....Odpowiednia muzyka, prosty wystrój
|
|
Dzieki za propozycje. :) Jesli chodzi o budżet to chcialbym dobre radio tak mysle do 500 zl Czy orientuje sie ktos jeszcze czy radia samochodowe posiadaja wzmacniacz sygnalu antenowego ? Mam slaba antene w samochodzie. Radio to ma byc zamiast oryginalnego radia ktore jest zamontowane. Co bedzie potrzebne zeby je zamienic ? Potrzebne beda jakies plastiki tak ?
|
|
To kiedy ruszamy z tym klubem?
|
|
Treść jest ukryta
|
|
kas chorych już nima.
|
|
znajomy88,trzeba mieć za co wspomagać nasze sklepy z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
inne piwa też,z butelki
|
|
602240644 lomza
|
|
podaj e-mail
|
|
jakosc akurat jest nieporownywalna decathlon ma najwyzsza na sprzet i ubrania sportowe mam kilka rzeczy od nich jest najwyzszej jakosci no i wybor najwiekszy w Auchan tez sluszalem ze bywaja no ale tez trzeba jechac co najmniej do bialego to juz wole do stolicy zwlaszcza ze czesciej tam bywam
|
|
on nie winny ona winna , już sprzedawać nie powinna ..... facmen
|
|
a po środku kto ????
|