Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ksiądz zabił POlicjanta |
Ja w wakacje robiłam u Pana Wyszyńskiego na Por. Łagody kanałowe, 3 kanaly po 50 zł każdy. Super mi zrobił i nawet znieczulenie dawał bo nerwy nie zdązyły się zatruć a zależalo mi na czasie. Za plombe białą 100 zł brał.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ksiądz zabił POlicjanta |
Trochę urzekającego damskiego wokalu. Thievery Corporation - Free http://www.youtube.com/watch?v=ZN5gci2ZwMM&feature=related Loolacoma - Clockwise Sense http://www.youtube.com/watch?v=GvdokTFA8Sw&feature=related
|
|
ja myśle że istnieje , hmmm tylko nie umiem to wytłumaczyć rudy błazen z druhem
|
|
Jakbyście drodzy forumowicze czytali Pismo Święte znalibyście odpowiedź na to pytanie. Biblia Gdańska Księga Kaznodziei 9:5 "Boć ci, co żyją, wiedzą, że umrzeć mają; ale umarli o niczem nie wiedzą, i nie mają więcej żadnej zapłaty, gdyż w zapamiętanie przyszła pamiątka ich." Co z tego wynika? A to, że po śmierci nie ma nic. Człowiek umarł i skończyło się jego życie i na ziemi i gdziekolwiek.
|
|
Czy ma ktoś do wynajęcia garaż w przystępnej cenie przy ulicy Kaktusowej/Dmowskiego?
|
|
się nie znacie, albo jest wam to na rękę, wpm ma racje, ceny chcecie ? działka na blok ok 500tysi ostatnio poszła za dwa? przyjmijmy że milion do tego budowlanka pozwolenia etc 2mln; instalacje, uzbrojenie terenu ok 1 mln złotych teraz finał 50 mieszkań X średnio 50 metrów x 3400 metr = 8,5 mln złotych, dodatkowo garaże i ceny mieszkań wyższe to wychodzi nam 9 bańek 9-4 = 5 mln na czysto nawet jeśli developer zarobi 3 to co przez 1,5 roku to mało? i nie bredźcie mi tu o prawach rynku, bo rynek jest hermetyczny, a ci co powinni budować taniej czytaj spółdzielnie, mają ceny takie same jak developer
|
|
czy ktoś z was korzystał może z dobrej pożyczki w łomży ????? proszę o opinie na temat tej korporacji.
|
|
jest to bardzo złożony temat i zarazem trudny ! a wszystko opiera się na wierze albo wierzymy w to albo nie ............jakież będzie nasze zdziwienie jeśli znajdziemy się w innej rzeczywistości ,przestrzeni ,czasie gdzie nie ma już zła ,bólu ,zawiści -bądz odwrotnie gdzie ból będzie dręczył nas do nieskończoności tak więc warto żyć i postępować zgodnie ze swoim sumieniem nie krzywdząc innych
|
|
i tego im bigi2004 życzmy, aż serce się raduje na samą myśl. a może masz jakiś plan pomocy w realizacji swoich marzeń?
|
|
Z biegiem czasu dociera do nas co raz więcej informacji na temat reinkarnacji, mamy coraz lepiej udokumentowane życie wielu ludzi, nagrania dzwiekowe, fotografie, protokoły, dzienniki, itp. Na potwierdzenie poczytajcie sobie [URL= http://niewiarygodne.pl/kat,1017181,title,Dowod-na-istnienie-reinkarnacji,wid,11292399,wiadomosc.html?smgajticaid=6de51[/URL] ***** ***
|
|
Niestety pozabierali koksowniki :( To miało być chyba tylko na pokaz. ***** ***
|
|
Witam Jade dzisiaj do Białegostoku w godzinach popołudniowych. Jak ktos ma ochote sie zabrac to zapraszam ;) rudy błazen z druhem
|
|
takie rzeczy tylko w łomży
|
|
.. podobno dobra promocja wie ktos dokladnie po ile jest??
|
|
krem corrige
|
|
BRAK NICKA, wpm, oremi, ośmieszacie się swoimi postami na ten temat, naiwnością i brakiem realizmu, jak większość dieciaków-biznesmenów na tym forum
|
|
to se zamek zbuduj bo przez monitor Ci nie przejdzie pustaku
|
|
juz sie nie tlumacz
|
|
WADS PAMIETAMY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! STRANSKY
|
|
o jeszcze dłubie w nosie STRANSKY
|
|
pazura Ty oznajmiasz, ze masz na oku zespol, a nie pytasz o nich.. To nie jest jasne :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |