Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wodzowie LPR cz III |
no własnie odchodzi - bo coż możesz pisać - nie po drodze ci z nami 4lomzycami... a ja będę czytał dalej i ty napewno też tylko sie nie odezwiesz bo to trąba. Zatem życzę Ci miłego czytania tego co chłopaki ( amoże wypada powiedziec Panowie) na 4lomza zamieszczą. Ich interes, ich sprawa, ich gesty...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wodzowie LPR cz III |
Ktosiu ale tobie zalezy na tym radiu BAB pracujesz tam czy jak :)))) mi nie zalezy zeby sie tu pokazywaly informacje wszystkich mediow , bo i tak najlepsze jest forum . nawet zeby RMFFM dawal to sie nie bede tym tak podniecal jak ty :) ale ty jestes obsesyjnie od tego uzalezniony , i nie przepraszaj mnie bo nie masz za co, jak bys mial za co to bym sie o tre przeprosiny upomnial badz pewny
|
|
witam dnia nastepnego obie strony sporu, ja tylko jedno chcialem powiezec, jak macie cos do powiedzenia to muwcie bo tego wam nikt nie broni ale nie obrazajcie ludzi wyzywajac ich od slepcow czy innych ........(juz nawet nie bede wnikal) szanujmy sie wzajemnie a kazdemu bedzie zylo sie lepeij !!
|
|
Bedzie tam na 99% "Stokrotka". Bardzo slabej jakosci sklep lubelskiej firmy "Eldorado". Nie bedzie to Lider P...., ale tez zadna nowa jakosc w łomżyńskim handlu. Ja sie nie ciesze :(
|
|
Ta działka jest całkiem spora i na Muzeum byłaby idealna, ale komu u nas zależy na kulturze? A może będzie jakaś decyzja Królewskiego Namiestnika rezydującego w Łomży. Zeus
|
|
Byly i są, tak samo jak i z Katolickiej Agencji Informacyjnej. Szukajcie a znajdziecie. Pamietaj Darku, że jak czegoś nie widzisz to wcale nie znaczy, ze tego nie ma.
|
|
XC to zapewne cross country, ale nie bede sie silil na DH bo nic mi do glowy obecnie nie przychodzi:) Pozdrawiam vicu
|
|
Tego sie nie da słuchac - co mnie obchodzi jego ręka w gipsie i nieprzygotowanie. To świadczy o całym radio. No co przestaję go słuchać na dobre.
|
|
z tej okazji nawet sobie logo zmieniłem w telefonie na firmowe browaru a jakaś promocja by się przydała chociaz i tak cena w porównaniy z konkurencją jest niższa ale do piwa za południowa granicą daleko jej za 10 zł dwa browary (kelt i złoty bażant z nalewaka), kawa, kiełbaska i zapiekanka no cóz.... ..... zaraz idę wymienić pustą skrzyneczkę w firmowym na ryneczu pozdrowienia dla pani sprzedawczyni... bardzo miła....i do tego rowerkiem pomyka:D wierny klient Zeus
|
|
http://www.lomza.info/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=1356&mode=thread&order=0&thold=0 No to jedno rondo mamy już nazwane - RONDO SOLIDARNOŚCI A co z resztą........ ? Pozdrawiam Krzysztof
|
|
Mnie kojarzy się ze wszystkim co dobre,moje miasto,moja mała ojczyzna.Temat stacji benzynowych,kościołów to zdarta płyta.Bączek puściłeś śmierdzącego bąka.Pozdrowienia dla wszystkich Łomżyniaków!!!
|
|
Ja też gorąco polecam "Stygmaty" - film, który zawiera o wiele wiecej wartości chrześciajńskich niż większość kazań podczas mszy. Nie balangi ani markety są przyczyną pustek w kościołach. Już samo słowo "kazanie" wskazuje, że coś się komuś "każe", każe ale samemu niewiele sierobi, by wiernym ułatwić życie. W Sredniowieczu modny był model Boga-karzącego i każącego. Dziś też zaczyna on obowiązywać. Mamy sie bać Boga i księdza. A gdzie szerzenie dobra, gdzie podziały się nauki Chrystusa, ktory kazał miłować wszystkim? A ja chyba mam pecha, bo kiedy tylko idę do kościoła, to słyszę, że ludzie są źli, (czyli ja też)że mam żyć w ubóstwie i modlić się , bo nic innego mi nie pozostało. Brakuje mi w Kościele prawdziwego Boga. Ot, forma przerosła treść.
|
|
Co sądzicie o niedawno zakończonym serialu Okiła Khamidowa??
|
|
...JAK DZIECI...
|
|
cytuje... Autor (ka): grisza (---.lom.vectranet.pl) Data: 27-04-04 15:34 Dlaczego jestesmy coraz bardziej źli na wszystko? Co jest tego powodem ?? Moim prywatnym zdaniem szkoła nas do tego doprowadza,a raczej nauczyciele w niej uczący. Czekam na wasze wypowiedzi. (on \ ona) grisza Zapewne szkoła to głowny problem. Ciepło się robi a tu trza w szkole siedzieć. pozdro grisza
|
|
To ci dopiero! Szkoła- denerwuje, wiosna- rozprasza, hormony-buzują, życie- zniewala, politycy- wk.....ją, co pozostaje? Tylko pogadać na Forum i jakoś sie ułoży:-)
|
|
ja tylko czekam kiedy będE mógł przestać płacić abonament i więcej nie dam im zarobić ani grosza . Powinni mi zwrócić za telefony kiedy do nich dzwoniłem z wiadomoścą że internet nie działa albo działa tak że nie można nawet poczty wysłać (taki zajebiaszczy przesył - abonament średni 64 kb).Dam zarobić operatorowi z kablówki albo komuś kto za rok za godziwe pieniądze da godziwy dostęp .Jeszcze tylko rok .
|
|
znowu zimno achhhh jaka szkoda
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |