sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
plan PiS na drugą kadencje!!!!!

Coś konkretniej ? jaka obudowa jaki zasilacz ? model jakieś zdjęcie ?

facmen

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: plan PiS na drugą kadencje!!!!!

Jaką dasz taką Ci wymienię ,przecież pytasz się o koszt wymiany tj robocizny.

A co z ulepszaniem izolacji rur , a co za tym idzie oszczędności energii.
nie pamiętam dokładnie, ale jakąś kasę mpc miał dostać na te cele.

paypal

western union to ogromne koszty

Widzisz robciu 48 zl poszło w piż..ec.i jak tu żyć?

woda, a co to ma za znaczenie? nie bedę tego wkładal w rure tylko w ścianę żeby dostać się do pionu z rurami

czy zespół Jokers ma swoją strone internetową? strona podana wyżej nie istnieje

dokładnie tego szukam, ale ja chcę tam zajrzeć przez ścianę a nie wkładać to w rurę, nie chcę robić demolki w domu bo nie jestem pewien czy awaria ma miejsce akurat w tym miejscu

mnie potrzebny do sprawdzenia, gdzie ewentualnie jest pęknięty pion kanalizacyjny zamurowany w ścianie, rura pcv śr. 100 , szukam dziury, więc chcę sprawdzić od wewnątrz

http://allegro.pl/endoskop-kamera-inspekcyjna-usb-diody-led-2-metry-i2085119511.html

takie cuś potrzebuję, bym sobie zamówił ale potrzeba mi to na gwałt

Wszystko fajnie pięknie, ale raz to nie miejsce na uprawianie polityki (adamosxx nie starcza ci już miejsca na forum o politycznym?), dwa czy to rozsądne jest na gwałtowny atak zimy zareagować równie gwałtownie? Moim zdaniem co do koksowników zadowala mnie ilość taka jaka jest, cud w ogóle, że im ktoś wbił ten pomysł do głowy bo sami by na to nie wpadli, no i w końcu ta zima minie tak szybko jak przyszła i nie ma co wydawać pieniędzy. Ciekawi mnie bardziej jak rozdysponował by "Prezydent Kołakowski Premie Dla Urzędników i Oczywiście Dla SIEBIE???"

PS: Proste że bym wolał żeby ukochaną Łomżą rządził poseł Kołakowski
1 Wie jak najmniejszymi kosztami zarządzać swoimi sklepami wie to każdy kto tam pracował. Wiec ma surowe podejście do każdej złotówki co jest złotą cechą dla prezydenta.
2 Wole jego niż starego członka parit komunistycznej (moja osobista ocena 'starego komucha')
3 Głosowałem na Kołakowskiego i wiem że młodzi pseudo-politycy PO nawet przy pomocy rządu zdziałali by mniej niż on sam przeciw nim.

Z tego co wiem Kołakowski był za podpisaniem ACTA bo nie umiał poradzić sobie z presją opinii otaczających go polityków z wielu państw europejskich.
Wiec wnioskuje że byłby takim samym *złodziejem co radny z PO Maciej B. czy prezydent Stanisław Cz.

*Tłumacze słowo 'złodziej' człowiek który przyznaje sobie pieniądze z budżetu państwa/miasta pod pretekstem zasług których nie ma.

Po prostu to dla waszego dobra i przygotowanie do warunków pracy jak sama nazwa wskazuje budowlanka ,nie ma lexusów !

"Prawda, jak pies, musi iść do budy, wygnana batem, podczas gdy kłamliwa Pani Suka może wylegiwać się przy kominku i cuchnąć." Król Lear William Shakespeare

ok, też to samo wiem, ale obawiam się , że potrzebuję kabla dłuższego, może i nawet 6-7 metrów, a ten ma tylko 2

_maly_ jak jesteś zainteresowany fuchą i dasz radę się tam wcisnąć, to stawiam browara

az taki mały to ja nie restem ,żeby w tą rurkę się wcisnąć.

widzisz, za dużo mleka pijesz, a byś coś zarobił grosza

a tak powaznie to w Twoim przypadku tym endoskopem nic ie zobaczysz. Myslę ,że widziałeś jak taka rura kanalizacyjna wygląda od środka. Chyba ,że dziura jest jak po księdzu proboszczu.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org