Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
plan PiS na drugą kadencje!!!!! |
Coś konkretniej ? jaka obudowa jaki zasilacz ? model jakieś zdjęcie ? facmen
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: plan PiS na drugą kadencje!!!!! |
Jaką dasz taką Ci wymienię ,przecież pytasz się o koszt wymiany tj robocizny.
|
|
A co z ulepszaniem izolacji rur , a co za tym idzie oszczędności energii. nie pamiętam dokładnie, ale jakąś kasę mpc miał dostać na te cele.
|
|
paypal western union to ogromne koszty
|
|
Widzisz robciu 48 zl poszło w piż..ec.i jak tu żyć?
|
|
woda, a co to ma za znaczenie? nie bedę tego wkładal w rure tylko w ścianę żeby dostać się do pionu z rurami
|
|
czy zespół Jokers ma swoją strone internetową? strona podana wyżej nie istnieje
|
|
dokładnie tego szukam, ale ja chcę tam zajrzeć przez ścianę a nie wkładać to w rurę, nie chcę robić demolki w domu bo nie jestem pewien czy awaria ma miejsce akurat w tym miejscu
|
|
mnie potrzebny do sprawdzenia, gdzie ewentualnie jest pęknięty pion kanalizacyjny zamurowany w ścianie, rura pcv śr. 100 , szukam dziury, więc chcę sprawdzić od wewnątrz
|
|
http://allegro.pl/endoskop-kamera-inspekcyjna-usb-diody-led-2-metry-i2085119511.html takie cuś potrzebuję, bym sobie zamówił ale potrzeba mi to na gwałt
|
|
Wszystko fajnie pięknie, ale raz to nie miejsce na uprawianie polityki (adamosxx nie starcza ci już miejsca na forum o politycznym?), dwa czy to rozsądne jest na gwałtowny atak zimy zareagować równie gwałtownie? Moim zdaniem co do koksowników zadowala mnie ilość taka jaka jest, cud w ogóle, że im ktoś wbił ten pomysł do głowy bo sami by na to nie wpadli, no i w końcu ta zima minie tak szybko jak przyszła i nie ma co wydawać pieniędzy. Ciekawi mnie bardziej jak rozdysponował by "Prezydent Kołakowski Premie Dla Urzędników i Oczywiście Dla SIEBIE???" PS: Proste że bym wolał żeby ukochaną Łomżą rządził poseł Kołakowski 1 Wie jak najmniejszymi kosztami zarządzać swoimi sklepami wie to każdy kto tam pracował. Wiec ma surowe podejście do każdej złotówki co jest złotą cechą dla prezydenta. 2 Wole jego niż starego członka parit komunistycznej (moja osobista ocena 'starego komucha') 3 Głosowałem na Kołakowskiego i wiem że młodzi pseudo-politycy PO nawet przy pomocy rządu zdziałali by mniej niż on sam przeciw nim. Z tego co wiem Kołakowski był za podpisaniem ACTA bo nie umiał poradzić sobie z presją opinii otaczających go polityków z wielu państw europejskich. Wiec wnioskuje że byłby takim samym *złodziejem co radny z PO Maciej B. czy prezydent Stanisław Cz. *Tłumacze słowo 'złodziej' człowiek który przyznaje sobie pieniądze z budżetu państwa/miasta pod pretekstem zasług których nie ma.
|
|
Po prostu to dla waszego dobra i przygotowanie do warunków pracy jak sama nazwa wskazuje budowlanka ,nie ma lexusów ! "Prawda, jak pies, musi iść do budy, wygnana batem, podczas gdy kłamliwa Pani Suka może wylegiwać się przy kominku i cuchnąć." Król Lear William Shakespeare
|
|
ok, też to samo wiem, ale obawiam się , że potrzebuję kabla dłuższego, może i nawet 6-7 metrów, a ten ma tylko 2
|
|
_maly_ jak jesteś zainteresowany fuchą i dasz radę się tam wcisnąć, to stawiam browara
|
|
az taki mały to ja nie restem ,żeby w tą rurkę się wcisnąć.
|
|
widzisz, za dużo mleka pijesz, a byś coś zarobił grosza
|
|
a tak powaznie to w Twoim przypadku tym endoskopem nic ie zobaczysz. Myslę ,że widziałeś jak taka rura kanalizacyjna wygląda od środka. Chyba ,że dziura jest jak po księdzu proboszczu.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |