Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nigdy nie przypuszczałem |
miłej niedzieli życzę .. :) facmen
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nigdy nie przypuszczałem |
Cukiernia Weronika za CPN na Wojska Polskiego kolo Biedronki.
|
|
http://tenpub.pl/artykuly/tenpub_news/919,pulapka-na-szczury-i-wiewiorka.html Można się pośmiać ale...(tylko dla ludzi o mocnych nerwach)... oglądajcie do końca :)
|
|
a te puszki to jeszcze aktualne ????
|
|
znajac twoja bystrosc zapewne brales rowniez kredyt we frankach po 2 zl :DDDDDDDDDDDDD
|
|
Szukam Fryzjerki! Dokladnie chodzi mio fryzjerke ktora nie drogo zejdzie mi z koloru czarnego.
|
|
wiem wiem ale jakos trzeba zaczac :)
|
|
nie nie tylko nie rafaello zamowilam kiedys tam tort czekoladowy z truskawkami i mialam go odebrac w dzien chlopaka. przyszlam i zrobili mi waniliowy z wisniami z niewidocznym napisem. :( i kazdy trot jest podobny :( ale na bernatowicza w sklepie widzialam torty ktore robia na rozne okazje typu postaci z bajek samochdziki. z napisami itp ;)
|
|
Super wyglada Antyrama. wasze zdjecia fajne napisy itd ;) Super bielizna to tez napewno mu sie spodoba ;)
|
|
o co już spać idą wszyscy ???? nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
sory barach *
|
|
Wszędzie tylko prywata i warcholstwo . Nic dla ziemi rodzinnej i kraju.:(
|
|
ja sie moge i ciebie buhaha ***** ***
|
|
Podwyżki za przesłanie ciepła to jedno a cena ciepła płacona do spółdzielni to drugie. Spółdzielnia dolicza swoje opłaty i to nie małe, wiem to od pracownika MPC-u, porównywaliśmy ceny z odczytu za to samo zużycie w domku jednorodzinnym podłączonym do sieci miejskiej.
|
|
Ja kupowałam w Domelu, są dokładni i można się targować, kupowałem z montażem to wtedy 8% VAT.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |