Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Resortowe dzieci specjalnej troski... |
zgodne z prawdą zresztą bo też mało co nie oświergłem nocną porą wracając do domu w nastroju tanecznym.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Resortowe dzieci specjalnej troski... |
a co ? Polikami dawałeś czadu ?
|
|
jak mam oddać kiedy już się nakoksiłem ?? no powiedz jak i skąd mam wziąć ???
|
|
Czy mógłbym prosić autora tematu o wytłumaczenie mi niektórych wyrazów w temacie jak również postach? Nie rozumiem co znaczą wyrazy "wniki" "dosoypal" "zamazcie" "dzie" i zwrot: "szedł człek bez miasto" jeśli chodzi o "szedł człowiek bez miasta" to muszę przyznać, że czuję się w pewien sposób związany z owym człowiekiem ponieważ też na co dzień chodzę bez miasta :)
|
|
wiec nie pros odyłam do szkól a na pytanie dzie odpowie: w doopieeeeeeeeeee
|
|
do pacierza powtarzam to temat prowokacja marura
|
|
to nie ja , to młody wykrz szalał bo nie mógł dostać się do klatki komunistycznego bloku. domofony szelmy założyli:(
|
|
maruda oddawj koks inny temat cie nie uratujei i nie rozmydli teamtu
|
|
chcieli wykończyć dzis powtorze łapiac sprawce. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
dzięki megan za odpowiedź:) podobne odczucia spotkałem tez na innych forach. Chyba jednak sobie odpuszczę Merivę chociaż wyglądem/rozmiarami bardzo mi odpowiada... :) nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
jestem wyluzowany, słucham disco polo, tańczę i lubię robić głupoty :) po prostu bardzo mnie drażni poziom jaki niektórzy reprezentują swoją osobą na tym forum, wystawiając w ten sposób wizytówkę także Łomży
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |