Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
POlskość to nienormalność |
Dla takiej osoby najlepszym rozwiązaniem jest indywidualny tok nauczania języka, grupowe zajęcia na wiele się nie zdadzą. Jakby co służę pomocą i proszę o kontakt. rudy błazen z druhem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: POlskość to nienormalność |
a na kogo głosujesz? nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Chyba w kisielnicy pod serduszkiem bedzie jakis bal albo cos grubszego? Nie wiem nie orientuje się w tych sprawach ale możesz zajrzeć . Gwarantowany miły wieczór , wieczory :D
|
|
Ty stara :D
|
|
Ja pytałam czy przyjmiecie mnie na forum a nie w Łomży :)
|
|
No proszę a wszyscy narzekają na bezrobocie. I komu tu wierzyć? Kasia..
|
|
Dzięki i czekam na dalsze podpowiedzi.
|
|
Mahatma Gandhi powiedział:"O wielkości naszego serca świadczy nasz stosunek do zwierząt". Św.Franciszek nazywał psy i koty "braćmi mniejszymi". W Polsce ponoć jest 98% wierzących. Jak się ma do tego wpis jakiegoś tam alwaro? P.s. Obowiązuje prawo wręcz nakazujące uchylanie okienek piwnicznych podczas mrozów. Dla kotów m. in.
|
|
nie kupuj tu chalupy dotacje na wsi sie skoncza starzy przestana dawac i bedzie problem bo za kilka lat za pol darmo beda oddawac mieszkania
|
|
tak tak nasz kraj jest pod zaborem amerykanskim studiujmy angielski hehehe.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Sytuacja światowa ogólnie wody pitnej na globie jest za mało. STRANSKY
|
|
tu na poparcie moich słów , jeden z nielicznych rzeczowych postów fanki... napisał : Autor: fanka bocianka (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Re: Concordia Data: 01-03-12 22:19 wads nie zupełnie tak jest jak myślisz. Swego czasu na forum zawitał pewien chińczyk co uruchamiał bar dyskutował tu około miesiąca konkretnie i szczerze i nikt mu złego słowa nie powiedział że reklama czy coś takiego. Ot po prostu wykładał kawę na ławę jak to się mówi.
|
|
Od kwietnia wzrasta składka wypadkowa Łącznie składki ZUS od kwietnia 2012 r. wyniosą 981,26 zł. A planowane są kolejne podwyżki w najbliższych miesiącach. Czy ktoś z Was, tak jak ja, zamierza wypisać się z ZUS, aby móc płacić składki w Anglii?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |