Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Signum temporis panów w czerni. |
Jeśli miałabym polecić uczelnię z systemem zaocznym to Wyższa Szkoła Finansów i Zarządzania w Białymstoku- filologia angielska. Choć osobiście muszę stawierdzić, że jeśli skończysz filologię to problem z pracą naprawdę będzie. Kierunki humanistyczne w obecnych czasach są bez przyszłości.Co do Ostrołęki Łomży- w Ostrołęce z tego co mi wiadomo nie ma filologii angielskiej w systemie zaocznym tylko dzienne, w Łomży natomiast filologia angielska jest w NNKJO. Anatol M.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Signum temporis panów w czerni. |
Nie polecam nikogo.Lepiej zrób to sam.Poczytaj troche literatury,to nie jest trudne.Ja kiedys dałem niby fachowcom od francuzów to mi o jeden zabebek żle ustawili.Dobrze,że sie ornąłem w porę ale i tak przejechałem juz ok. kilometra.Zreszta postaw tylko samochód do któregoś a bedziesz prosił o kartę stałego klijenta.Oni już maja na to sposoby.
|
|
wysłałem Ci kontakt na meila i powodzenia życzę, popieram ludzi co chcą coś zdziałać w życiu a nie siedzieć i narzekać jak mi źle jaki ten świat jest be
|
|
Od 2011roku filologia angielska z technologia informacyjną jest na PWSiP w Łomży, dziennie i zaocznie. rudy błazen z druhem
|
|
Kolego jest to mały sam typu corsa. A kiedy jedziesz?
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
e tam nie marudź :) jest ok Anatol M.
|
|
Ty moje AKTA zostaw w spokoju, są czyściusieńkie jak łEza marudo ;) z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Obejrzyj dokładnie tę kulkę czy się nie rozkręca, może to taka adresatka? I obrożę od wewnątrz. Przydałyby się też papierowe ogłoszenia ze zdjęciem i sprawdzenie czy pies ma chipa.
|
|
To ja pod trzepak Omanii przed północą podrzucę małe co nieco do przetrzepania, dobrze i za niedrogo rzecz jasna :) maruda jesteś wielki, żadne ACTA już mi nie groźne :) z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Polecam Auto Eksperta w łomży na aleji legionów 60c. Ja tam niedawno wymieniałem też rozrząd tylko że toyocie. Mają dobrego mechanika oraz nie wygórowane ceny. rudy błazen z druhem
|
|
megan :) Dobrze tylko małe co nieco bo większego to bym mógł nie przetrzepać :):) Ale pytanie jest czy Omania to cos dopuści :):) Bo jak widzisz jest moim trzepaniem wniebowzięta :):):):) z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Wczoraj nasz chick bawił się na Reymonta na urodzinach dziś na Wojska Polskiego :):):) Nic tylko życie zabawą prowadzi robaczek :):):) I tak zaraz wyjedzie z tekstem że to nie reklama jego bawialni :):):)
|
|
a ile bachor ma lat?
|
|
ehhhhh :):) Jaki ja dziś wyjątkowo łaskawy jestem dla co niektórych :):):) Mięknę z wiekiem :( :):):) z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |