Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
kapitan ciemności |
To też czytałem ale czy będzie wprowadzony bo mam nadzieję że nie bo jeśli tak to katastrofa albo pensje trzeba podwoić! A ty zezowaty sam jesteś pustak! www.abantonino.blog.onet.pl zobacz wszystko i zarabiaj -tu również propozycja przepis na walentynkę!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: kapitan ciemności |
grubaryba ty lepiej się martw, żeby ci zasiłek podnieśli
|
|
Miejmy nadzieję że Twoje marzenie sie spełni, bo to nie tylko Twoje marzenie. Rząd chce puścić nas z torbami. Jest tyle innych sposobów na zarobienie pieniędzy a ONI tylko grabią naród.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
a wiesz moze jak bo ja wszsystk owciskam i nicc lipa
|
|
Zabawa kosztuje niestety :):):):):) Kolejny który chciałby wszystko za darmo . A tu nima bo zima !!!!!!!!!!! :):):)
|
|
czegoś tu nie rozumiem , jakaś dziwna historia , zastanawia mnie styl i forma , jeśli to jest prawda , że to matka tego zaginionego dziecka ? , zaczęła już pisać pamiętnik w lipcu 2010 r. w dniu urodzin córki ? " Ten pamiętnik piszę dla mojej córeczki żeby wiedziała, jak kruche i wartościowe jest życie. ", ... to wygląda jak scenariusz jakiegoś horroru , ciężko to się czyta, a i ta szczegółowa dokumentacja pisana w dziwnym stylu, ja nie widzę tam szczególnej radości matki i zachwytu, jaka to ona jest szczęśliwa z powodu narodzin córki, od samego początku wieje tam dziwnym chłodem ...
|
|
dzieki, w koncu jakis konkret :) i do zobaczenia w przyszlym tygodniu
|
|
ale miała byc piękna galeria a tu zmieniono projekt i będzie stalowa buda nic wiecej bez wyrazu i polotu
|
|
nie real ma być w venedzie. Carrefour ma być przy stacji paliw Orlen którą mają budować na sz.Zambrowskiej przy nowych blokach
|
|
zezuś ):) Ja jestem tani i dobry !!!!! Bierz mnie i się na nic nie oglądaj bo wyrwie ktoś inny:):):):) rudy błazen z druhem
|
|
A VENEDA się nie chwali tylko buduje :):):):):):) rudy błazen z druhem
|
|
a w ogóle to co chcesz robić z tym audio?
|
|
Witam witam... Zimno i chce slonca zaraz ktos ma moze pod reka?? ale wracajac do tematu..potrzebny mi tlumacz przysiegly jez dunskiego lub jesli sie orientujecie to gdzie w lomzy sa tlumaczenia roznych jezykow w jednym miejscu?? Dzieki bardzo za odp.. Pozdrawiam nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
hahaha wiem ze lomza...ale jak sie nie myle gdzies mi sie machnelo kilka tyg temu ogloszenie ze w lomzy jest biuro tlumaczen z roznych jezykow tylko wlasnie nie pamietam gdzie
|
|
Nie drażni tylko się kobitka dopytuje :):) Pewnie pierwsze weselicho będzie miała to i nie wie co i jak :):):):) rudy błazen z druhem
|
|
Salon ELFRYZ Wojska Polskiego Salon Viktoria na Ks Anny
|
|
W MATERIALE STUDIA "SKORPION" DOTYCZĄCYM -PYTANIA DO PANA PREZYDENTA- JEST BŁĄD ORTOGRAFICZNY. PANOWIE DZIENNIKARZE! NAPISALIŚCIE "URLOPÓ".
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |