Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
jak nie pedofil to Babiarz... |
Wyjce i już, słyszałem ich !!!!!!!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: jak nie pedofil to Babiarz... |
co za tupet wyganiac na dwor klientow?
|
|
najlepiej jest udawać kozaka, że dla niego paliwo po 6zł to nic wielkiego a w rzeczywistości raz na jakiś czas zajedzie fiatem CC, zatankuje LPG za 30zł i jedzie do domu, żeby na forum znowu gangstera udawać. Oczywiście osobiście nic nie mam ani do CC ani tym bardziej do LPG, tak tylko chciałem przedstawić jak to w moich oczach wygląda. A odnośnie protestu to miałem cały czas włączone cb i fakt dużo osób na nas narzekało ale wielu kierowców też popierało, zarówno młodych jak i starych, tak więc miło było usłyszeć kilka słów poparcia dla naszej akcji. Pozdrawiam
|
|
p://www.youtube.com/watch?v=L7nYWSruFSA&feature=player_embedded#!
|
|
adamos ty to sie wcale nie odzywaj masz hmm 16 lat i udajesz sie za doroslego. nie wiesz patrze co oznacza ACTA.! Pozdrow siostre ;]
|
|
Witam Orientujecie się które szkoły językowe w Łomży prowadzą zajęcia metodą Callana? I w związku z tym - która jest najlepsza?
|
|
polo disco jest takie przysłowie : świni pluć w twarz, to powie, że deszcz pada ! obłuda i brak honoru ! ze strony kleru
|
|
Ok,a czemu ma być jeszcze tanio?
|
|
OK DOMEK ZNALEZIONY! DZIĘKI WSZYSTKIM :)
|
|
January& A może to twoja choroba psychiczna ?? Zastanów sie nad tym od czasu do czasu zanim coś pier....esz:):) STRANSKY
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |