Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dlaczego skazany za pedofilię Michał M. którego broniła prokuratura Piotrowicza dalej jest księdzem ? |
AndyC świetnie uczy tańca pogo podobno :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dlaczego skazany za pedofilię Michał M. którego broniła prokuratura Piotrowicza dalej jest księdzem ? |
maruda hahaha,,,, nadal rób z siebie debila :))))))
|
|
Re: Dlaczego skazany za pedofilię Michał M. którego broniła prokuratura Piotrowicza dalej jest księdzem ? |
Gratki Panie i Panowie! Bardzo chętnie włączę się następnym razem. Ale niestety, mieszkam obecnie poza Łomżą. Pozdrawiam!
|
|
I Stadion Narodowy Łomżyński się zablokuje :):) Da się radę :):)
|
|
a co, filmów z sieci się chce za darmo?!
|
|
Dziś byłem w Diabolice zostałem miło zaskoczony:)) obsługa kelnerska rewelacyjna, nie spotkałem się jeszcze w Łomży z tak profesjonalnym podejściem. wreście normalna restauracja w której to kelner podchodzi do ciebie , a nie przyjmuje zamówienia przy barze.(za to wielki +) Pizza dobra, smakowała nam , chodź mogła by być bardziej pikantna. Rzeczywiście jest zniżka dla osób uczących się. Dowiedziałem się też że obowiazuje w dostawia ale niestety troche niższa tylko 10%. Polecam warto się przejść:))
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |