Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
...i co się stało w Łomży?! |
I nie dziwi bo za minimalną nie da się żyć a łomżyńscy pracodawcy nawet nie myślą o podwyżkach które jak najbardziej są potrzebne przy obecnej drożyźnie. Tylko oszczędności,cięcia i praca a raczej harówa za 1200 zł po ok. 300 godzin!!! www.abantonino.blog.onet.pl zobacz wszystko i zarabiaj -tu również propozycja przepis na walentynkę!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ...i co się stało w Łomży?! |
Ha!HA!HA! www.abantonino.blog.onet.pl zobacz wszystko i zarabiaj -tu również propozycja przepis na walentynkę!
|
|
Witam Podobno w Diabolice są zniżki dla osób uczących się, wiecie coś na ten temat??
|
|
Pięknie zaprojektowana i odnowiona sala kina ,,Październik" dla plebanów. Czy to jest priorytet a co z salą koncertową naszej orkiestry na ul.Nowej? Tam bardziej by się przydał remont. Przecież to jedyna sala widowiskowa w Łomży gdzie odbywają się różne imprezy i koncerty a jedynie straszy wyglądem i rozsypującymi się fotelami i temperatura widowni bliska 0 stopni! Anatol M.
|
|
ale tylko jeden mandat był 400 zł
|
|
madziqqq to nie ja dostałem ten mandat ale solidaryzuję się z gosciem... Pozdro
|
|
To i ja wrzucę od siebie klasę Piątnickiego ORLENU :):) rudy błazen z druhem
|
|
byłem byłem robciu bez obaw:):) Wielu znajomków widziałem ,ale Ciebie jakoś nie dostrzegły moje oczy :):)
|
|
To na pewno była PŁYTA DODY :):):) rudy błazen z druhem
|
|
z pewnością w duecie z Nergalem :)
|
|
ano tak hmmmm ... słuchaj marudy on wie najlepiej :):)
|
|
nastepnym razem rozpalimy gdzies jakies ognisko :) bo juz wiemy ze w piatnicy juz same sprzedanie hot doga przyprawia pania ekspedientke o nerwice, no ale coz... skoro ma robic jednego przez (podobno) 3 godziny to moze i sie nie dziwie. ktoregos razu specjalnie zajade i zobaczde czy pan z wąsem faktycznie chodzi od kazdego do kazdego i uprzedza ze trzeba zatankowac minimalnie 2 litry. osobiscie nigdy tam nie zajade i bede odradzal kazdemu po kolei, mam nadzieje ze odczuja to jak chamsko potraktowali kulturalnych protestujacych. niech sie ucza od pracownokow statoil czy bp. Dzieki wszystkim za frekwencje :))) Maruda przeprosiny przyjete ;p na przyszlosc ujawnij sie hehe choc chyba sie domyslam ktory to Ty byles :p
|
|
Autor: adamosxx (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 28-01-12 10:43 "WSZYSCY SPOTKAMY SIE NA DWORCUUUUUUUUUU, WSZYSCY SPOTKAMY SIE TAM DZISSSSSSSS" Zwyciężymy,zwyciężymy,zwyciężymy...:)
|
|
Było naprawde super. Kogo nie bylo niech zaluje. Jesli dalej tak bedzie dzialo sie w naszym kraju trzeba to powtorzyc. Szkoda tylko tego 1 mandatu. PS: niech kolega ktory dostal mandat poda numer konto dorzuce sie do puli bo nie mialem przy sobie gotowki.
|
|
oki doki powiedz tylko ile ich tam wyskrobałeś :P
|
|
Wiecie może co się stało z tym żółtym polonezem atu, który jeżdził po łomży i okolicach jakiś czas temu?
|
|
a w jakim promieniu od łomży mają ten dowóz gratis?
|
|
|
co słychać???? no i gdzie banda??????? bo czasami zerkałem na forum a tu cisza i spokój........
|
|
znalazłam już tę piosenkę : cirque du solei - alegria tylko jaki był tytuł całej płyty, to taka składanka była
|
|
a tam wiesz , wpadniesz z flaszką to pogadamy :) rudy błazen z druhem
|
|
Nie czy on nadal jest w łomży gdzieś w garażu, właściciel go sprzedał czy może rozbił???
|
|
grubaryba:):) Ale my zarabiamy dużo !!!! :):) To piekarze pracują za głodowe pensje :):) .
|
|
Tomitourist! www.abantonino.blog.onet.pl zobacz wszystko i zarabiaj -tu również propozycja przepis na walentynkę!
|
|
grubaryba:) My nie piekarze , my zarabiamy dużo :):):) rudy błazen z druhem
|
|
Acapulco Travel polecam, sam u nich biorę wycieczki i obozy dla dzieci Kasia..
|
|
grubaryba , niespełniony piekarzyno, o co ciebie chodzi ? znów się wcinasz jak brudna koszula w du.pę ! co ma piernik do wiatraka ?
|
|
|
Puknij się w łeb.
|
|
fanka bocianka pobudzasz wyobraźnie żonatych ułomków:)))) Swinger/esów nigdy się nie przyjmie...
|
|
Znam to miejsce możesz śmiało jechać jedzenie git pokoje czyste i cena normalna Borys-50
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |