Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Skrajnie filosemicki rząd PiS kolaboruje z żydami w sprawie ACT.447. Za placami Polaków prowadzą tajne negocjacje w sprawie zwrotu nielegalnych roszczeń bezspadkowych! |
Iza, nie pał głupa, nie dziaduj , wykup baner reklamowy !
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Skrajnie filosemicki rząd PiS kolaboruje z żydami w sprawie ACT.447. Za placami Polaków prowadzą tajne negocjacje w sprawie zwrotu nielegalnych roszczeń bezspadkowych! |
ta ja śpie , no wiesz ty cio ? :-) nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Re: Skrajnie filosemicki rząd PiS kolaboruje z żydami w sprawie ACT.447. Za placami Polaków prowadzą tajne negocjacje w sprawie zwrotu nielegalnych roszczeń bezspadkowych! |
a co tak smutasz ?
|
|
ło jej no już mnie zatkało ...:) no i buraka zrobiłem
|
|
Zezowate szczęście;-)Nie kocha i nie poczeka;-(BUuuuu
|
|
alime25 dlaczego nie wyjaśnisz o co chodzi?Wstydzisz się w to co wierzysz?Jak tak to ja was oświecę.Chodzi o to,że wg:kościoła katolickiego homeopatia to zło,bo to nic innego jak okultyzm.Katolicy powinni wierzyć,że poddając się homeopatii oddajecie powoli duszę diabłu. Jak dla mnie homeopatia to oszustwo tzw:efekt placebo-jak uwierzysz w działanie to pomaga,a katolicy jak chcą to niech wierzą w to że szaman skacze nad cukiereczkami i je przeklina.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |