Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Homoaktywiści naciskają na polskie urzędy w sprawie tzw. małżeństw jednopłciowych. Bezprawnie! |
Ja płaciłam za makijaż 80 zł i byłam zadowolona
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Homoaktywiści naciskają na polskie urzędy w sprawie tzw. małżeństw jednopłciowych. Bezprawnie! |
ok,wstrzymam sie od komentarzy ***** ***
|
|
Re: Homoaktywiści naciskają na polskie urzędy w sprawie tzw. małżeństw jednopłciowych. Bezprawnie! |
ABC nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
droga naprawa w kupiskach Ci zrobią rudy błazen z druhem
|
|
Szewczyk ,Maksymowicz na temat reszty szkoda gadać szczególnie o Pisowodzkiej ktośiek
|
|
cyt z facebooka na profilu studia fotograficznego: "Studio Fotografii Serafiński Takie nowiny podrzucają mojej żonie klientki. Ja z reguły nie wchodzę na to trolowisko. Unikam jak ognia." Trolowisko a nie zbiegowisko Beniu!! Ale w odczycie różnica chyba niewielka...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |