sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Demonstracje w Stambule

Trzeba było głosować na Palikota. Lepiej by nie było ale za to wesoło

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Demonstracje w Stambule

zbiegowisko NO TAK bo uważaja sie za kogos lepszego widac nawet po stosunku do innych osób ale sa w błędzie i oboje oszaleli na punkcie kasy

wygraliśmy czy cie p.o.j.e.b.a.ł.o wiesz co ty robisz i wiesz co po tym będzie jak sie nie znasz to zamknij ryj to jest takie żałosne jak ty. chcą nam wolność odebrać a ty się cieszysz czy ty masz pojecie będą monitorować wszystko nawet twój telefon a ty super. z twoich obliczeń wynika że konstytucja+człowiek= człowiek bezwolności i przyszłości gratulację wielkie brawa dla ciebie. http://www.avaaz.org/en/save_the_internet_action_center_b/?slideshow wchodzić na to i podpisywać jak nie chcecie być NIEWOLNIKAMI

http://www.avaaz.org/en/save_the_internet_action_center_b/?slideshow wchodzić i podpisywać

"Autor: ajzynbaniok (---.convex.ru)
Data: 23-01-12 21:37

AnonymousLomza Spoko tylko naucz się chociaż zmieniac IP na HIA"

mógłbyś napisać coś więcej albo dać jakiś link do informacji o tym? Bo nic nie mogę wygooglować a ciekawość mnie zżera ocb :)

Możesz zastosować uniwersalną i będzie dużo tansza niż dedykowana. Spytaj w sympatii powinni mieć.

http://youtu.be/On39DaDAw3o

http://www.zkrainynarwi.pl/szkolenia.html

gorąco polecam!!!! byłam ze swoim psem i jestem bardzo zadowolona.
Szkoleniowiec rewelacyjny!!! i w końcu szkolenie psów w Łomży - tego brakowało!!

No najlepiej ale orange mnie dobija. ?!!!!!! Ciagle jakies problemy

komuna!!!

Witam wszystkich mam gry na play2 na wymiane ewentualnie na sprzedaż lub tez kupie po dobrej cenie interesuja mnie takie gry jak ufc , mma fifa ,pes,nba,nhl,i jakies wyscigowki. Z gory dziekuje za odpisanie konkretnych wiadomosci

Szacunek! Również chętnie bym pociapał w taki rarytas:) Tak jak kiedyś samochody miały swój styl, tak i teraz stare gry:)

A w sprawie Forda - krążą różne opinię... raz lepsze, raz gorsze, ale więcej słyszałem niepochlebnych zdań. Ja nigdy Forda nie miałem i chyba nie będę miał, ale każdy ma inne odczucia co do aut ;) Życzę powodzenia w zakupie i bezawaryjności :D

Nie próbuj acetonem bo to jest bardzo agresywny rozcięczalnik i odbarwi Ci wszystko wkoło gdzie go naniesiesz nożykiem jest ryzyko zarysowania powierzchni na której znajduje się usuwany sylikon . W sklepie TĘCZA na Pl.Niepodległości jest preparat do usuwania silikonu w cenie 15zł. aceton 6zł.

pozdrawiam Zbyszek P.

Podaj meila lub gg ;)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org