Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ukraińcy - nie ucieknie Lach od zemsty |
Odezwij sie na quantinvestpl@gmail.com. Z chęcią pomoge.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ukraińcy - nie ucieknie Lach od zemsty |
Znow nie moge wysylac sms co te orange ae mysli no
|
|
A mojego bociana upie..r..dolił za nogę i uciekł.
|
|
Witam. Chciałabym poznać opinię osób, które korzystały z masażu gorącymi kamieniami i opinie na temat gabinetów oferujących zabiegi pielęgnacyjne tego typu. Z góry dziękuje za rzeczowe informacje.
|
|
Zapraszam do kontaktu. Pozdrawiam.
|
|
nie sprzedam auta dlatego że tarcze sie gną , bo auto jest doinwestowane :D pomyslałem teraz że może piasta jest krzywa
|
|
podejść możesz,ale nie zawsze do niego wsiądziesz,a ja wsiądziesz to nie zawsze go odpalisz. 10 lat z marką ''ford'' wiele uczy a przede wszystkim cierpliwości i wytrwałości
|
|
mogę polecić p. Ewę Ramatowską, oryginalne projekty, tworzące wygodne i przytulne pomieszczenia, polecam!! u mnie projektowany byl tylko pokoj dzienny i kuchnia, ale u brata, cale mieszkanie - efekt piorunujacy:) podaje e-mail: pracownia.ej@wp.pl
|
|
Witaj:) Przyznam, że dopiero raz- na próbę, byłam na takim masażu kamieniami w nowootwartym gabinecie "Vitalift"(chyba poprawnie zapamiętałam?) na Legionów. Bardzo spodobał mi się ten zabieg..Ma działanie rozluźniajace, odprężające oczywiście obok rozgrzania mieśni i działania p/bółowo..Trwał ok.20-30min..Przyjemne uczucie, a przede wszystkim na bolące plecy- ulga natychmiastowa..Na pewno skorzystam jeszcze z tego zabiegu.. Dodam, że oprócz samego zabiegu to obsługa i wystrój są atutem..Ale to moja subiektywna ocena bez porównania z innymi salonami..:) Sam zabieg polecam w tym bądź innym gabinecie:)
|
|
Albatros , ch.j ci na grób zamiast krzyża !
|
|
witam a kolega sprawdzał czy półośki nie pokręciło bądź też przeciwwaga gdzieś uciekła.Objawia się to biciem kierownicy w zakresie różnych prędkości oraz gdy zwalniamy bicie jest bardziej odczuwalne,co do toczenia to u pana Chrostoskiego obok wieży ciśnień polecam a. Co do starych tarczy to były wyważane? Czy widać ze są krzywe? pozdrawiam.
|
|
maluje i wykonuje wszelkie prace remmontowe
|
|
Pójdź do obojętnie którego sklepu z materiałami wykończeniowymi i popytaj o projektantów wnętrz i fachowców . Oni mają wiedzę bo klijęci wyrażają swoją opinię o jednych i drugich. W TĘCZY w stacji paliw PRYMA polecili mi fachowca który w cenie remontu podpowiedział mi co gdzie można zastosować Dużo dały zdjęcia które przedstawił z wcześniej wykonanych robót . Wykonawca nazywa się Mazurek i jest z Pniewa niestety telefonu nie mam .
|
|
cyrk się zacznie na wiosnę jak niektórzy będą szukać limuzyny z kierowcą , aby zawiózł pod kościół dzieciaka do pierwszej komunii
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |