Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Co zreformuje Franciszek |
z tego co sie zorientowalam to i owszem projekt kuchni zrobi stolarz ale to bedzie kuchnia z projektow gotowych jak w co 3 albo 2 mieszkaniu w ktorym wykonywal zamowienie wiec nie pisz mi takich bzur tak samo i lazienke zrobia w sklepie. Z wykorzystaniem swoich materiałow i bez zadnego polotu abys płytki od nich wzial. wiec pomysl czasem jak piszesz swoje madrosci kropko 54 . bo tu ktos o projektanta pytal a nie o gotowce
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Co zreformuje Franciszek |
Do Adama można iść jeśli chce się uszczuplić portfel. Jak zawszę polecę Marzenę z salonu MM na dworcu. Ładnie, z gustem, dopasowaniem i za przyzwoite pieniądze. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
adamosxx klękaj do miecza pomiocie
|
|
won sz.mato rudy błazen z druhem
|
|
chcielista donka to tera mata.
|
|
|
czym usunąć skutecznie silikon z glazury ,wanny ,umywalki ? zna ktoś sprawdzone metody?.........wiem wiem najlepiej nie kłaść tego dziadostwa co zrobić majster się pospieszył.....ech nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
spróbuj acetonem, znajdziesz w sklepach z farbami np Farmal
|
|
zawieszenie jest ok , zaciski też , wszystko sprawdzone , więc chyba to wina tarcz , w dodatku powyzej 100 cały przód bije , jak nacisne lekko hamulec to wali kierownicą a jak wcisne mocniej to jakby mniej ale dalej
|
|
nie projektuje i nie zarabiam na tym kropeczko ... :) ktos zadal pytanie to odowiedzialam bazując na własnym doświadczeniu w temacie ... pozdrawiam...
|
|
Sam nie kupuje, mam paru handlarzy autami w rodzinie i oni mnie zaopatruja
|
|
Gdzie moge kupic ladowarke do laptopa hp ?? potrzebnna mi na szybko i tanio
|