sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Kim pan jest, panie TUSK?

odwolaj sie podeślą więcej

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Kim pan jest, panie TUSK?

media expert odradzam!!! nie sprawdzisz tam jak gra bo sa tak zacofani ze nie maja nic podlaczone, a jak o to poprosisz, tak jak ja, to usłyszysz najglupsze pytanie jakiekolwiek slyszalem "a co pan chce zobaczyc?"

a ten nowy klub po dawnym VIPie teraz ALICJA za torami
sporo miejsca gra raz Dj raz zespół dużo miejsca do tańca i dużo przy stolikach
wiem że właścicielka niema jeszcze pozwolenia na alkochol
to można wnieść swój flaszka w klubie 50 zeta a tu kupujesz za 20 zeta w sklepie
na miejscu mają restauracje z jedzeniem i zapojką

JEDEN JUŻ NA AL.lEGIONÓW JECHAŁA NA BASACH KILKA DNI TEMU :):):):)

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

opieranie domniemania winy na ocenie policjanta jest bardzo watpliwe .

i tu jest właśnie chora logika : może powołać specjalną komórkę w Policji do szukania zgubionych telefonów, drugą od psów czy następną od kluczy do mieszkania ?

a i jeszcze od lokalizacji osób, jak częste są tu posty typu : widziałem/am na mieście , w sklepie, dyskotece czy autobusie fajną laskę lub chłopaka - pomóżcie ich odszukać

Projektant wnętrz i nie tylko

www.przestrzenkreowana@wp.pl

Chcialabym tylko powiedziec ze w Niemczech by takie cos nie przeszlo. I nie chodzi teraz o wychwalanie Niemiec czy cos ale... Jezeli w sklepie przy jakims produkcie jest cena, lub w jakiejs reklamie jest podana cena, chocby byla ona niesamowicie niska i wynikala tylko z czyjegos bledu to i tak kupie ten towar w tej wlasnie cenie. Sklep nastepnym razem bedzie uwazniejszy i przejrzy swoje ceny kilka razy...
W Polsce niestety takie oszustwa uchodza plazem i dlatego sie powtarzaja. Nie wazne czy w ciuchlandzie, czy w markowym sklepie czy w spozywczaku. Jezeli w reklamie jest napisane ze wszystko po 1 zl to tak tez powinno byc sprzedawane. W przeciwnym razie jest to oszustwo. Nikt jednak tego oszustwa nigdzie nie zglasza dlatego wlascicielom sklepikow w malej Lomzy wydaje sie ze sa przebiegli i udalo im sie wykiwac kilku klientow.
A jesli chodzi o te przeceny od 70% to w tym w sumie oszustwa nie ma. Wystarczy ze przecenia jakies chocby skarpety o 70% i moga juz napisac ze od 70% przecena odziezy;)

korzystam z turnusów, niemniej jednak turnus powinien być dobrany do rodzaju niepełnosprawności o której nie wspominasz. Jeśli chodzi o niepełnosprawność ruchową dziecka polecam ośrodek marzenie w Gołdapi, jeśli chciałabyś/chciałbyś więcej informacji skontaktuj się ze mną na maila. (j2j1@o2.pl)

ŁKS i Olimpia grają w jednej lidze akurat.

Co nie zmienia faktu, iż na przestrzeni ostatnich 20 lat, Łomża została zdegradowana do pozycji zwykłego, małego miasteczka. Bo czym różni się od Zambrowa?
Tylko PWSIiP i paroma dwupasmowymi ulicami.

jakie są stawki w Łomży za malowanie ścian od metra ?..

A Łomża będzie miała lotnisko, acha!

ja mam ten sam problem gnie bez końca

W Zawadach czy gdzieś tam bliżej Białego :):):):):)

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

witam , podpowie ktoś na który basen najlepiej wykupić karnet, co jest bardziej opłacalne, czy można w tym korzystać również z sauny? interesuje mnie karnet miesięczny..

akasha w 100 % się z Tobą zgadzam :)

to jest tylko przyciąganie klientów, że może jak już przyjdzie do sklepu i zobaczy ze jednak nie wszystko po złotówce to weźmie i za drozej skoro już się pofatygował przyjść.. precz z oszustwem!

To nie przyczyna tarcz, coś nie tak z zawieszeniem.

Uklepana trawa i hangar z blachy to jeszcze nie lotnisko :)

Bym się przyłączył ale nie mam na paliwo żeby za wami jeździć więc będę chodził przez przejście dla pieszych tam i z powrotem.

W gazecie pisali że lotnisko, to lotnisko.
Będzie można poznać, który motolotniarz jest wesoły, o!

śmieszny człowieczku uważasz, że forum to miejsce na takie pytania?

a na jaki kolor ?

Oj widzę brak zdecydowania....jeżeli są chętni to proszę podać miejsce zbiórki.... BP czy też plac na Fadomie?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org