Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kim pan jest, panie TUSK? |
odwolaj sie podeślą więcej
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kim pan jest, panie TUSK? |
media expert odradzam!!! nie sprawdzisz tam jak gra bo sa tak zacofani ze nie maja nic podlaczone, a jak o to poprosisz, tak jak ja, to usłyszysz najglupsze pytanie jakiekolwiek slyszalem "a co pan chce zobaczyc?"
|
|
a ten nowy klub po dawnym VIPie teraz ALICJA za torami sporo miejsca gra raz Dj raz zespół dużo miejsca do tańca i dużo przy stolikach wiem że właścicielka niema jeszcze pozwolenia na alkochol to można wnieść swój flaszka w klubie 50 zeta a tu kupujesz za 20 zeta w sklepie na miejscu mają restauracje z jedzeniem i zapojką
|
|
JEDEN JUŻ NA AL.lEGIONÓW JECHAŁA NA BASACH KILKA DNI TEMU :):):):) nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
opieranie domniemania winy na ocenie policjanta jest bardzo watpliwe .
|
|
i tu jest właśnie chora logika : może powołać specjalną komórkę w Policji do szukania zgubionych telefonów, drugą od psów czy następną od kluczy do mieszkania ? a i jeszcze od lokalizacji osób, jak częste są tu posty typu : widziałem/am na mieście , w sklepie, dyskotece czy autobusie fajną laskę lub chłopaka - pomóżcie ich odszukać
|
|
Projektant wnętrz i nie tylko www.przestrzenkreowana@wp.pl
|
|
Chcialabym tylko powiedziec ze w Niemczech by takie cos nie przeszlo. I nie chodzi teraz o wychwalanie Niemiec czy cos ale... Jezeli w sklepie przy jakims produkcie jest cena, lub w jakiejs reklamie jest podana cena, chocby byla ona niesamowicie niska i wynikala tylko z czyjegos bledu to i tak kupie ten towar w tej wlasnie cenie. Sklep nastepnym razem bedzie uwazniejszy i przejrzy swoje ceny kilka razy... W Polsce niestety takie oszustwa uchodza plazem i dlatego sie powtarzaja. Nie wazne czy w ciuchlandzie, czy w markowym sklepie czy w spozywczaku. Jezeli w reklamie jest napisane ze wszystko po 1 zl to tak tez powinno byc sprzedawane. W przeciwnym razie jest to oszustwo. Nikt jednak tego oszustwa nigdzie nie zglasza dlatego wlascicielom sklepikow w malej Lomzy wydaje sie ze sa przebiegli i udalo im sie wykiwac kilku klientow. A jesli chodzi o te przeceny od 70% to w tym w sumie oszustwa nie ma. Wystarczy ze przecenia jakies chocby skarpety o 70% i moga juz napisac ze od 70% przecena odziezy;)
|
|
korzystam z turnusów, niemniej jednak turnus powinien być dobrany do rodzaju niepełnosprawności o której nie wspominasz. Jeśli chodzi o niepełnosprawność ruchową dziecka polecam ośrodek marzenie w Gołdapi, jeśli chciałabyś/chciałbyś więcej informacji skontaktuj się ze mną na maila. (j2j1@o2.pl)
|
|
ŁKS i Olimpia grają w jednej lidze akurat. Co nie zmienia faktu, iż na przestrzeni ostatnich 20 lat, Łomża została zdegradowana do pozycji zwykłego, małego miasteczka. Bo czym różni się od Zambrowa? Tylko PWSIiP i paroma dwupasmowymi ulicami.
|
|
jakie są stawki w Łomży za malowanie ścian od metra ?.. ***** ***
|
|
A Łomża będzie miała lotnisko, acha!
|
|
ja mam ten sam problem gnie bez końca
|
|
W Zawadach czy gdzieś tam bliżej Białego :):):):):) nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
witam , podpowie ktoś na który basen najlepiej wykupić karnet, co jest bardziej opłacalne, czy można w tym korzystać również z sauny? interesuje mnie karnet miesięczny..
|
|
akasha w 100 % się z Tobą zgadzam :) to jest tylko przyciąganie klientów, że może jak już przyjdzie do sklepu i zobaczy ze jednak nie wszystko po złotówce to weźmie i za drozej skoro już się pofatygował przyjść.. precz z oszustwem!
|
|
To nie przyczyna tarcz, coś nie tak z zawieszeniem.
|
|
Uklepana trawa i hangar z blachy to jeszcze nie lotnisko :)
|
|
Bym się przyłączył ale nie mam na paliwo żeby za wami jeździć więc będę chodził przez przejście dla pieszych tam i z powrotem.
|
|
W gazecie pisali że lotnisko, to lotnisko. Będzie można poznać, który motolotniarz jest wesoły, o!
|
|
śmieszny człowieczku uważasz, że forum to miejsce na takie pytania?
|
|
a na jaki kolor ?
|
|
Oj widzę brak zdecydowania....jeżeli są chętni to proszę podać miejsce zbiórki.... BP czy też plac na Fadomie?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |