Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Przegoniliśmy Niemcy |
chce wykończyć schody betonowe i myślę o drewnie..., wiec szukam stopnic (trepów) i podstopnic,oraz drewno na spoczynek, oczywiście w miarę rozsądnej cenie. nie muszą być dębowe, ale i sosny tez nie chce. może coś podpowiecie? pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Przegoniliśmy Niemcy |
długa skrzyżowanie krótka. bigi2004
|
|
Autor: Paula11 (---.elomza.pl) Data: 23-01-12 19:19 O. potezna i slawna Sw Rito, oto u stop twoich nedzna dusza, potrzebujaca pomocy, zwraca sie do ciebie z nadzieja , ze zostanie wyslychana. Poniewaz nie jestem godny z tytulu niewiernosci mojej, nie smiem spodziewac sie , ze moje prosby beda zdolne ublagac Boga. Dlatego wyczuwam potrzebe, aby miec za soba potezna oredowniczke, wiec ciebie wybieram sobie, sw.Rito, poniewaz ty wlasnie jestes niezrownana swieta od spraw trudnych i beznadziejnych. o droga sw Rito, wez do serca moja sprawe, wstaw sie do Boga, aby uprosic mi laske, ktorej tak bardzo potrzebuje i o ktora goraca prosze (tutaj wymienic laske, o ktora sie prosi np:Laska Józia, laska Zosia, Julietta. Marry itp. ). Nie pozwol mi odejsc od ciebie nie bedac wysluchanym. Jezeli jest we mnie cos , co byloby przeszkoda w otrzymaniu laski, o ktora prosze, pomoz mi usunac te przeszkode, poprzyj moja prosbe swymi cennymi zaslugami i przedstaw ja swemu niebieskiemu Oblubiencowi, laczac ja z twoja prosba. W ten sposob moja prosba zostanie przedstawiona przez ciebie, wierna oblubienice sposrod najwierniejszych. Ty odczuwalas bolesc Jego meki, jak moglby On odrzucic twa prosbe i nie wysluchac jej? Cala moja nadzieja jest wiec w tobie i za twoim posrednictwem czekam ze spokojnym sercem na spelnienie moich zyczen. O droga Sw. Rito, spraw , aby moja ufnosc i moja nadzieja nie zostaly zawiedzione, aby moja prosba nie byla odrzucona. Upros mi u Boga to, o co prosze, a postaram sie , aby wszyscy poznali dobroc Twego serca i wielka potege twego wstawiennictwa. CDN Fajne uwielbiam takie tematy dawaj śmiało jeszcze! rudy błazen z druhem
|
|
ja ATE oddawałem na gwarancji sprawdzili że bicie jest od tarczy i dali mi nowe nie toczyłem bo mam nacinane
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |